2777
2789

خونه م منفجره 😐

یه عالم ظرف باید توی ظرفشویی بچینم

یه دستمال بکشم روی کابینتا رو

گردگیری کنم همه جا رو

سه تا آینه هم باید تمیز کنم

در ظرف های حبوبات و …رو هم باید بشورم

وای طبق معمول یه دنیا لباس برای تا کردن و اتو کردن هست

گاز رو هم باید تمیز کنم

زحمت شستن سرویس بهداشتی و جاروبرقی کشیدن رو هم میدم شوهرم بکشه😃

چی کار میکنین که همش خونتون مرتبه آخه👿

میخواین یه چیز بگین مهربونانه بگین من شاغلم درسته این چیزی رو توجیه نمیکنه ولی خوب گناه دارم خسته میشم 😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی غیرت🔫

خط آخرمو نخوندی گلم؟ تفنگتو بگیر اون ور 😃 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

پاشو پاشو تمیزکتری کن وگرنه الان شوهرت میاد میگه ی ذره تمیزکاری رو از مامانم یاد بگیر...🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
اصولا قرار نیست همیشه خونه تمیز باشه  پس سخت نگیر

بابا دیگه اینجوری منفجر هم خوب نیست آشپز خونه و یکی از اتاق ها ترکیده انگیزه میخواستم بلند شم الان انگار بیشتر دارم به استراحت فکر میکنم 😂😂😂😂

همین که فک میکنی شوهر سرویس بهداشتی رو زحمت میکشه تمیز میکنه اشتباه فرزندم کارای خونه رو باید با هم انجام بدید همرو🙂

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
عین خودمی بگیر بخواب

😂😂😂😂 لعنتی چرا منو تنبل میکنین من منتظر این جمله بودم