2777
2789

خونه م منفجره 😐

یه عالم ظرف باید توی ظرفشویی بچینم

یه دستمال بکشم روی کابینتا رو

گردگیری کنم همه جا رو

سه تا آینه هم باید تمیز کنم

در ظرف های حبوبات و …رو هم باید بشورم

وای طبق معمول یه دنیا لباس برای تا کردن و اتو کردن هست

گاز رو هم باید تمیز کنم

زحمت شستن سرویس بهداشتی و جاروبرقی کشیدن رو هم میدم شوهرم بکشه😃

چی کار میکنین که همش خونتون مرتبه آخه👿

میخواین یه چیز بگین مهربونانه بگین من شاغلم درسته این چیزی رو توجیه نمیکنه ولی خوب گناه دارم خسته میشم 😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی غیرت🔫

خط آخرمو نخوندی گلم؟ تفنگتو بگیر اون ور 😃 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

پاشو پاشو تمیزکتری کن وگرنه الان شوهرت میاد میگه ی ذره تمیزکاری رو از مامانم یاد بگیر...🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
اصولا قرار نیست همیشه خونه تمیز باشه  پس سخت نگیر

بابا دیگه اینجوری منفجر هم خوب نیست آشپز خونه و یکی از اتاق ها ترکیده انگیزه میخواستم بلند شم الان انگار بیشتر دارم به استراحت فکر میکنم 😂😂😂😂

خط آخرمو نخوندی گلم؟ تفنگتو بگیر اون ور 😃 

آخ شرمنده🌹 😆

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همین که فک میکنی شوهر سرویس بهداشتی رو زحمت میکشه تمیز میکنه اشتباه فرزندم کارای خونه رو باید با هم انجام بدید همرو🙂

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
عین خودمی بگیر بخواب

😂😂😂😂 لعنتی چرا منو تنبل میکنین من منتظر این جمله بودم