2777
2789
عنوان

یکی یه چیز بگه به رگ غیرتم بربخوره 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 82 پست
چه عالیییی... ان شالله بتونم..  هروقت فرصت کردی از بورس برامون بگو. پیشنهاد بده چی بخریم؟؟ و ت ...

من خودم دانش بورسی خاصی فعلا ندارم یه سری ویدیو هست حامد ثقفی آموزش بورس میده توش خب خیلی خوبه به نظرم اگر کسی رو میخوای که سیگنال خرید بهت بده احمد جانجان رو بهت معرفی میکنم سرچ بزن کانالش توی تلگرام هست اسمش نگید نگفتیم هست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نه حساب پس انداز اسمش روشه باید پس انداز بشه  شما باید وسیله ای که نیازه بخری رو بشناسی  ...

سلام ..دوباره مزاحمت شدم. اینطوری که برای پس انداز مبلغ خیلی کمی میشه جمع کرد که اصلا به چشم نمی اد. نمیشه هم باهاش کاری کرد.. مثلا همون خونه سازی و خرید ماشین و... مگر وام گرفت و قسط پرداخت کرد که سمش را بزاریم پس انداز..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین اسمی را پیدا نکردم.. دقیقا چی سرچ کنم؟

@NagidNagoftim

البته من عضو کانال VIP ش هستم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلام ..دوباره مزاحمت شدم. اینطوری که برای پس انداز مبلغ خیلی کمی میشه جمع کرد که اصلا به چشم نمی اد. ...

پس انداز از یه حقوق کم قاعدتاً و منطقا کم خواهد بود

پول به خودی خود خلق نمیشه مگه اینکه با اون پس انداز کار کنی و زیادش کنی برای همین بورس رو پیشنهاد دادم

الان من تقریبا سی تومن وارد کردم از بهمن ماه پارسال تا سیصد درصد سود داشتم یعنی پولم سه برابر شد و به نود تومن رسید تازه من بسیار بی تجربه بودم و هستم و این سود سه برابری بعد از دو دوره اصلاح و سقوط بازار بوده و رشد پول من بیشتر از این صحبتا بود

مسأله دیگه اینه که ما اصل سرمایه گذاریمون جای دیگه ست خب اونم مسأله مهمیه توی اینکه شاهد رقم شارپی نباشیم

اون تاپیک برای یک سال و نیم پیشه الان نرخ تورم انقدر بالاتر هست که با اون پول پس انداز به خودی خود اصلا نشه کاری کرد برای همین میگم مبلغ پس انداز رو بذار توی بورس تا زیاد بشه

شما در وهله اول باید کد بورسی بگیری بعد به کمک این آقا یا هر کسی دیگه که سیگنال معتبر میده توی بورس سهام خریداری کنی

بله در کنار بورس اگر بتونی وام های کم بهره بگیری مثل رسالت برای رشد پولت مناسبه 

[QUOTE=144230597]@NagidNagoftim البته من عضو کانال VIP ش هستم[/QUO

ممنون از راهنماییت.. توی کانالش چیزی راجع به معرفی خرید ندیدم.. تبریک میلاد و یک سری از این حرفها زده..

کد بورسی را یک ماهی میشه شوهرم گرفته ولی کارباهاش را بلد نیستیم.. فقط عرضه اولیه ای که پریروز بوده را خریدیم... دنبال کانالهای معتبریم که بتونه چیز خوب معرفی کنه.

بازم ممنون

[QUOTE=144230597]@NagidNagoftim البته من عضو کانال VIP ش هستم[/QUO ممنون از راهنماییت.. توی کانالش ...

از همون جا میتونی لینک ارتباط با ادمین رو ببینی توی کانال vipسهم معرفی می‌کنه

گاها توی مناسبت ها توی اینستاگرامش لایو میذاره و سهم معرفی می‌کنه ولی پریشب که لایو گذاشته بود سهمی معرفی نکرد چون الان وقت خرید نیست چون بازار قراره اصلاح داشته باشه و بیاد پایین

[QUOTE=144230597]@NagidNagoftim البته من عضو کانال VIP ش هستم[/QUO ممنون از راهنماییت.. توی کانالش ...

در آینده نزدیک دو سه روز دیگه الی یکی دو هفته دیگه بازار افت  می‌کنه اگر سهم های خودرو و خساپا هم منفی خوردن حتماً بخرید اینا سهم های کم ریسک بازار هستن