2777
2789
عنوان

براي سونو آنومالي خيلي دير كردم !؟

606 بازدید | 25 پست

سلام .

من درگير اومدن جواب آزمايش سل فري بودم و اصلا فراموش كردم زودتر وقت سونوگرافي بگيرم . به من 5 تير وقت سونو آنومالي دادن . من اون تاريخ 19 هفته 4 روزم ميشه يني وارد هفته 20 بارداري ميشم . به نظرتون خيلي دير نشده ؟

از هركي ميپرسم ميگن بايد هفته 17 يا 18 ميرفتي خيلي ديره .

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته ۱۹ ام هنوز نرفتم دیر بره ادم چی میشه؟

نميدونم والا ميگن ممكنه بچه مشكلي داشته باشه و دير تشخيص داده بشه عزيزم

من 18 هفته و 4 روز رفتم. یعنی خود دکترم و دکتر سونو گفت اون موقع برم. تا هفته 22 جا داره فکر کنم. به ...

جدي عزيزم ؟؟ اگه بين 18 تا 20 باشه كه من هنوز دير نشده برام

دكتر خودمم گفت بايد 18 هفته وقت و ميگرفتي 

اما من اشتباه كردم 

اميدوارم دير نشده باشه

عزیزم تا ۲۲ هفته وقت داری نگران نباش برو

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اگه مشکل داشته باشه مجوز سقط میدن الان؟ 

نميدونم والا

دور ازجون همه

ميگن زير هفته 20 مجوز ميدن

البته من دقيق نميدونم

ببین عزیزم اصل سونو آنومالی ۱۸-۲۴ هفته است تو ایران ۱۶-۱۹ هفته میفرستند که اگه خدایی نکرده مشکلی بود ...

جدا عزيزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب خدارو شكر پس وقت هست

البته من آزمايش ژنتيك سل فري دادم خيالم از سلامت ژنتيكش راحته 

فقط براي سونو آنومالي و ديدن اندامش نگران بودم 

اميدوارم خيلي دير نشده باشه