2777
2789

من تازه برای کلاس رانندگی ثبت نام کردم خیلی ام میترسم

خاستم ببینم کلاس های تئوریش به چه صورته و چقد طول میکشه

و عملی....

کلا هر چیزی میدونین که مفیده برام بگین

خیلی استرس داااارم

والا من اصلا یادم نمیا کلاساشو چون هیجده یالگی میرفتم ولی ببین استرس نداشته باش تئوری همو کتابشه که دوبار از روش با دقت بخونی حله 

اصل عملی هاشه که نباید بخودت استرس بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

کلا هرچقدر هم توی کلاس یاد بگیری و حتی آزمون هم قبول شی و گواهینامه بگیری، تا زمانی که خودت تنهایی جاهای شلوغ رانندگی نکنی ماهر نمیشی

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو تازه ثبت نام کردم امروز جلسه سومه. مربی میگه قبلا بعد از تموم شدن کلاس ی امتحان داخل اموزشگاه میگرفتن ولی الان دو سه هفته ای میشه اونو برداشتن بجاش امتحان اصلیه خیلی سخته😔😔منم استرس دارم بیشتر واس شهری

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

سلام عزیزم تئوریش یکم سخته اما استرس نداره... تا میتونی از اینترنت سوال پیدا کن و بخون . من چند سال پیش یه نرم افزار اندروید داشتم ازمون میگرفت نمره میداد سوالاتش خیلی نزدیک به سوالات ازمون بود. عملی هم بر میگرده به کسی که ازت امتحان میگیره . سخت گیر نباشه قبولی . در کل استرس نداره رانندگی رو اکثرا حتی کسایی که خیلی واردن چند بار میفتن. 

والا یادم نیست 10 سال پیش گرفتم, در کل استرس نداشته باش من که اولاش دو سه باری کوبیدم اینور اونور ولی میگفتم چه عیبی دارهبالاخره باید یاد بگیرم خوب عین خیالم نبود الان رانندگیم عالیه

من ۱۸ سالگی گرفتم اصلا یادم نیست اماا واقعاا اولش آدم فک میکنه کار سختیه، در حالی که راحترین و لذت بخش ترین کاره. من اولین باری که گواهی نامم اومد. واسه اینکه ترسم بریزه، ماشینو  تنها گرفتم رفتم بیرون. ازونجا دیگه برای همیشه راننده شدم😊

شما زنها دیگه شورشو درآورده اید... اینستاگرامو باز میکنی فیلم افتادن زن توی چال تعویض روغنی رو نشون میده یا فالوورهای بی شخصیت دهاتی که در حال تمسخر رانندگی زنها هستند.

مردان بی وجود که توی اونام راننده ی حیوان یا ناشی زیاده از دیدن رانندگی زنها آتیش میگیرن...

شما زنها هم که ساده ترین، مضحک ترین سوالا رو تایپ میکنید اه اه اه ... یک ماشین شخصی بخرید. رانندگی کنید. رانندگی تون بر اثر رانندگی زیاد خیلی عالی میشه و حرفه ای میشین.

یکمی به خودتون بیایید. خودتونو نجات بدید. خودتونو به تنظیمات کارخانه برگردونید.

در کل محدودیت برا خانما زیاده . رانندگی هم برای زنها شق القمره ولی انقدر خوب رانندگی کنید که توی محله تون همه ببینن و کیف کنند. هرکس توی محله خودش قوی باشه کافیه.

اینهمه تصادف مرگبار مربوط به اقایونه. چجوری جرات میکنند با این ماشینا سرعتی برن؟ کافیه جلوشون چاله دربیاد یا لاستیک  بترکه یا یک احمق ترمز بزنه یا یک گاو بپیچه جلوش.... باید بره توی قبرش!