2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما توروخدا منو راهنمایی کنید من کوچیک بودم نافم پاره بود عمل کردم الان باردارم بنظرتون ممکنه نافم با بارداری پاره بشه بخاطر بررگ شدم شکم اخه نافم درد میکنه یکمم داخلش قرمز شده و احساس میکنم با بزرگ سدن شکمم داره تغییر میکنه من تو هفت هفته هستم خیلی نگران نافممم

اره قشنگن واقعا  میتونی قرعه بندازی اسما رو بنویسین روی برگه هر کدوم ۳ بار در اومد اونو بذار

آخه میترسم یکی رو انتخاب کنم ،بعد تو دلم بگم نکنه اون یکی قشنگتر باشه😂😂

مام بین مهراد و بردیا و سپهر و شهراد و برنا مونده بودیم مامایی که بچه رو دنیا آورد و از دوستهای صمیمی مامانم بود گفت اگه انتخاب سخته بزارید من انتخاب کنم یکیو بعد گفت سپهر😍 مام گذاشتیم سپهر ❤️

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
سلام خانوما توروخدا منو راهنمایی کنید من کوچیک بودم نافم پاره بود عمل کردم الان باردارم بنظرتون ممکن ...

تو هفت هفته که زوده ،شکمت بزرگ نیست ،ولی حتما از دکتر بپرس