2777
2789
عنوان

آقایون ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی کار زن باعث میشه روش دست بلند کنن، مردی که بفهمه زنش بهش خیانت کرده ها ناز و نوازشش نمیکنه که.& ...

زن برادر منم خیانت جنسی کرد برادرم له شد ولی کوچکترین تعرض و بی احترامی نکرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینقدی که روی دست بلند کردن روی زن حساسما روی مورد دیگش نیستم😤😤😠😡

مستر شوهرم اومد الان منو تو خونه بابام سیاه و کبود کرد

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
اینجور آدما رو باید انداخت تو طویله فقط بدرد زندگی نمیخورن که

با تو بودما ساسان

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
چی بگم.....  همه مثل برادر شما  آقا نیستن

بهر حال اون زن مادر بچه هاش بود و کوچکترین اهانتی توهین مستقیم به دختراش میشد . خیلی سخت بود ولی به خیر گذشت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مستر شوهرم اومد الان منو تو خونه بابام سیاه و کبود کرد

😐 زن نیستی اگه ساکت بمونی😒

خیلی خودمو کنترل کردم بهت فحش ندم...😑

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
😐 زن نیستی اگه ساکت بمونی😒 خیلی خودمو کنترل کردم بهت فحش ندم...😑

منم دلبر حواست هست؟سرکارت گذاشتم  شوهرم تا حالا نیشگون نگرفته

صدبار بهتون گفتم برید پیش مشاور...😒 حرف گوش نمیکنی حرفی ندارم😐

نزده الکی گفتم تا حالا نگفته بالا چشمم ابروء....‌فقط نمیذاره تنها برم بیرون