2777
2789
عنوان

هلپ می.اضافه وزن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ کیلو اضافه کردم...خوبه عایا هفته ۳۳😊

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
دکترم حساسه حقم داره.هرچند اطرافیانم میگن وزنت خوبه.اما واقعا دوس ندارم الکی چاق بشم

منم همش دعوام میکنه رژیم میده بهم.من واقعا حالم خیلی بد میشه.معدمم مشکل داره نخورم دیگه پخش زمینم.خیلیم هوس میکنم اصن دس خودم نیس بیشترم دلم فست وفود میخاد شوهرم دعوام میکنه

چقدر خوب.سونو قد و وزن نرفتی تازگی؟

ن ۲۸هفته رفتم ۱۱۰۰بود گفت بین ۲ونیم تا ۳ونیم دنیا میاد

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
هروقت گشنت شد میوه بخور..شماچکارکردی چاق شدی.. دغدغه الان من اینکه چاق شم و بعد باردلریم وزنم ثابت ب ...

میوه زیاد میخورم اینسری گفت کمش کن😓فعلا با این فکر ک بعد بارداری همش پفه میخوابه خودمو اروم میکنم😄

فک کنم منو تو یه نفریم 😐😐

من ک هرچیم بهم بگه بازم هروقت گشنم باشه غذامو میخورم خداروشکر ما هیشکدوم تو خونواده دیابت بارداریو نداریم قندمون پایینه.منم علاقه ای به نوشیدنیای گازدار ندارم فقط عشق غذاهای خوب و اشتهاآورم.وای دوباره گشنم شد اینارو گفتم