2777
2789
عنوان

بیاین ی وقت نی نی امو مریض نکنم😩

246 بازدید | 23 پست

میخوام واسش سوپ مرغ درست کنم با مواد

هویج گشنیز سیب زمینی برنج مرغ

میشه لطفا مقدار اش رو بگین اولین بار میخوام بهش سوپ بدم امروز هفت ماه اش کامل شد فردا میره تو سن هشت ماهگی

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

برنج ی قاشق غذاخوری میریزم مرغ ی تکه کوچک بقیه مواد و نمیدونم اب چند لیوان بریزم ادویه زردچوبه مجاز؟؟لیمو تازه چی؟

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه و رب نزنی خوبه

زردچوبه چی لیمو تازه واسه مزه اش بریزم بد میشه؟میشه لطفا بگین چ مقدار هویج سیب زمینی و جعفری بریزیم اب چند لیوان دسته دار بریزم

عزیزم اگر اولین باره سوپ درست میکنی اول مرغ و برنج و یکی از سبزیجاتا رو بریز کم کم ب مواد سوپش بقیه رو اضافه کن

یهو بخوای همه رو بریزی سنگین میشه براش

اگرم ب چیزی حساسیت داشته باشه نمیفهمی

سیب زمینی و برنج رو با هم نریز چاق کننده ست یکیشون رو بریز

مرغ رو مکعبای نگینی کوچیک کن چهار پنج تا بریز برنج هم یک قاشق غذا خوری

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

۱بند انگشت گوشت ۱ق غ برنج و ی تیکه سیب زمینی و هویج و سبزی خیلی کم😊مبارکش باشه شروع غذاخوردنش😍😘گوشت بندازی از مرغ بهتره البته.. اخرشم میکس کن ی ق مرباخوری سر خالی کم کم بده فقط کامل صاف شه ها اولین باره آخه😘

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
چون تازه میخوای شروع کنی همه چیو قاطی نکن،هویج سیب زمینی  برنج اینارو باید ب تریج تو چند هفته ب ...

اهان خیلی ممنون عزیزم

زردچوبه چی لیمو تازه واسه مزه اش بریزم بد میشه؟میشه لطفا بگین چ مقدار هویج سیب زمینی و جعفری بریزیم ...

زرد چوبه ک اصلا

اگر لیمو خواستی بزنی اول یک قطره بریز تو قاشق ببین میخوره یا نه تمام غذاشو خراب نکنی نخوره

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم از هرکدوم یکم بریز ابم هرچی ریختی مهم نیست فقط موقعی که میکسشمیکنی ببین خیلی غلییط یا رقیق نبا ...

باشه گلم ممنون

عزیزم اگر اولین باره سوپ درست میکنی اول مرغ و برنج و یکی از سبزیجاتا رو بریز کم کم ب مواد سوپش بقیه ...

خیلی ممنون عزیزم برنج و سیب زمینی یکیش رو بریزم اخه دخترم خیلی خیلی لاغر و ریز وزن گیریش خوب نیست تازه شیرخشک هم میخوره بنظرتون هر دو بریزم بد میشه