2777
2789

🍲دستور پخت خورشت قرمه سبزی🍲

🔹اول كودک را خوابانده و به سراغ کیسه برنج می‌روید و به تعداد نفرات برنج برميداريد، برنج را خیسانده و به سراغ تلفن ميرويد و شماره منزل پدرشوهر را میگیرید... ☎️

🔸با مهربانی با مادرشوهر خود حرف زده و از ناهارش میپرسید😊

اتفاقا ناهار منزل پدرشوهر امروز خورشت قرمه سبزی است😋

🔹کمی لطافت به صدای خود افزوده و میگویید خوش به حالتون😔

مادرشوهر علی القاعده میپرسد شما ناهار چی دارید...؟

شما میگویید هیچی فقط برنج خیسوندم.... ☹️🍚

🔸خانومای آشپز دقت داشته باشید که 'هیچی' رو غلیظ گفته و گرنه باید همان برنج خالی رو بخورید😑

طبق غریزه مادری در اینجا مادرشوهر تعارف میکند که بیایید اینجا،  شما مدرسه بچه ها رو بهانه کنید و بگویید حیف....😥

دقت کنید که اینجا باز هم حیف را باید کشیده ادا کنید😓

مادرشوهر میگوید اگر کسی بود براتون ميفرستادم....😇

🔹در این موقع بلافاصله خداحافظی کرده و با همسر خویش تماس بگیرید و بگویید نميدانم مادرت چه کارت داره آخه از صبح احوالت رو میپرسه دارم نگران میشم😀

طبق عادت شوهر مرخصی ساعتی گرفته و شتابان به سمت منزل بابا میرود! مادر در عمل انجام شده قرار گرفته و شما صاحب یک قابلمه کوچک خورشت قرمه سبزی میشوید✌️

سریع برنج را پخته و ماست را درکاسه بریزید...👌

🔸ناهار آماده است😍😋

🔹تا آموزش فسنجان خواهر شوهر خدانگهدار🖐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

خهخخ

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂👍👍👍👍❤❤❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
مادرشوهره رو امتحان کردم ولی خواهرشوهر و نه منتظر دستور هستم😂

با ما همراه باشید 😆😆😆😆😂😂😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من استرس میگیرم که الان لو میرم،شوهرم به مامانش بگه فلانی گفته حالمو پرسیدید،دیگه آبرو می‌ره😲😂😂

😂😂😂😂😂عزیزمممم

مادرشوهره رو امتحان کردم ولی خواهرشوهر و نه منتظر دستور هستم😂

مادرشوهرشایددلش بسوزه ولی خواهرشوهراگه دلش هم بسوزه شوهرش نمیذاره🤪🤪🤪

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 
😂😂😂کلاو در همه حال من باید استرس بگیرم

😂😂😂مث خودم نکته سنجی