2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم

36 بازدید | 3 پست

گفتم چقد دخترا پرتوقع شدن 

وتوی این اوضاع و شرایط اقتصادی

800نفرمیخان دعوت کنن واسه عروسی

کل هزینرو باید داماد بده

اخه اون جوونی ک تازه میخاد زندگی تشکیل بده از کجا بیاره شیکم 800تاروسیر کنه 

خیلیا اومدن وسط و عقده هاشونو خالی کردن ک دختره دسته گلشونو میخان بدن و توقع زیادی نیس

ما پسرمون دسته گل نیس و زیره بطه به عمل اومد

....حیف ک دیشب نتم قط شد همون لحظه جوابشونو بدم

حیف 

ولی متاسفم واسه نی نی سایتی هایی ک میان عقده هاشونو بین درد و دل یه سری خالی میکنم

گندشون بزنن

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.
واقعا اینو قبول دارم پسره بینوا ازدواج کرده زندگی کنه نه که بیچاره شه زیر قرض و قوله

واسه همینه ک دیگه کسی زیر بار ازدواج نمیره

بعد میگن چرا جوونا ازدواج نمیکنن واسه همین توقعات بالاس

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با حرفت موافقم👌👌👌 من سال ۹۵ ازدواج کردم  با فامیلا و مهمانای همسرم حدودا ۲۰۰۰ نفر مهان داشتیم هزینه ها وحشتنااااااک بود هرچی پدرم و همسرم گفتن بیاین برین ماه عسل عوضش با پول عروسی خونه یا طلا بخر  برا خودت فردا تو زندگی بدردت میخوره و....من قبول نکردم .الان بینهایت پشیمونم و شبی نیست که بهش فکر نکنم😑 یه عده اومدن خوردن و آخرشم  هزار تا عیب گرفتن .عروسیمم چون تو روز بود فیلمش اصلا جالب درنیومد...فقط کلیپمون خوب بود و عکسای آتلیه ای که اینا رو بدون عروسی هم میتونستم انجام بدم😕😕😕

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞