2777
2789

اما خدا تنها پناه من بود. تنها کسی بود که سفره دلمو پیشش باز می کردم . دیگه اونم ندارم . چیکار کنم که مرگم برام شده آرزو

دیگه نمی‌خوام هیچی رو درست کنه فقط می‌خوام منو ببره و خلاصم کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده گلم ؟ چرا این حرفا رو میزنی تو نباید نا امید شی قشنگم

خسته شدم از مشکلات زندگیم 

خانواده خودم یه جور

با شوهرم یه جور 

حق زندگی مستقل ندارم

نمیتونم برگردم حتی خونه پدرم

همه ازم سو استفاده میکنن 

خوب تا اینجا گلم مشکلات از آدما بود نه خدا ؟ درسته

اگر خانواده درستی داشتم ازدواج نمی‌کردم 

یا حداقل برمیگشتم

من انتخاب نکردم که از چه پدر مادری به دنیا بیام

یا خدا چرا کمکم نمیکنه خدایی که این جهانو خلق کرده براش کاری داره حل مشکل من؟

اگر خانواده درستی داشتم ازدواج نمی‌کردم یا حداقل برمیگشتممن انتخاب نکردم که از چه پدر مادری به دنیا ...

نه اصلا کاری نداره براش ولی تو توقع داری زندگی به انسان مثل رودخونه آروم باشه؟ عزیزم این دنیا پر از آزمایشه پر از سختی، این حرفا هم یه آدم درد نکشیده بهت نمیگه منم باهات همدردم قشنگم مقصر اصلی آدمان می‌تونه از خدا کمک بخوای وقتایی که خدا جوابمون رو نمی‌ده نه اینکه مشکل از توعه بلکه دوست داره بیشتر صداش بزنیم آخه میدونی ما آدما معمولاً موقعه سختی خدا رو زیاد صدا میزنیم

نه اصلا کاری نداره براش ولی تو توقع داری زندگی به انسان مثل رودخونه آروم باشه؟ عزیزم این دنیا پر از ...

می‌دونی چقدر صداش زدم پیشش گریه کردم زجه زدم سالهاست انقدر که دیگه فکر میکنم خدا ازم خسته شده ولی هییچ جوابی نشنیذم

می‌دونی چقدر صداش زدم پیشش گریه کردم زجه زدم سالهاست انقدر که دیگه فکر میکنم خدا ازم خسته شده ولی هی ...

هیچوقت خسته نشده از تو نگاه خدا تو زندگیته حسش کن خیلی بلاها بدتر از اینا میخواست سرت بیاد اما خدا نخواست خیلی دوستت داره