2777
2789
عنوان

درست کردن شیر کاکائو

446 بازدید | 8 پست

دوستیا اگه تو خونه تا حالا شیرکاکائو درست کردین برام توضیح میدین مرسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

شیر رو گرم میکنم یکم ک گرم شد پودر کاکائو میریزم توش یکم هم میزنم و تمام این شیرکاکائو

شیر رو گرم میکنم و گرم شد یکم شکلات تخته ای میندازم توش و هم میزنم قشنگ ک شکلات اب شد و مخلوط از شعله برمیدارم و نوش اینم شیرشکلات

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کاکائو رو با شکر قاطی کن بعد هم شیر گرم بریز روش تا حل بشه بعد قاطی کل شیرت بکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شیر رو گرم میکنم یکم ک گرم شد پودر کاکائو میریزم توش یکم هم میزنم و تمام این شیرکاکائو شیر رو گرم م ...

ممنونم دوستی، چه قدر کاکائو برای چقدر شیر؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
اول کاکائو رو با شکر قاطی کن بعد هم شیر گرم بریز روش تا حل بشه بعد قاطی کل شیرت بکن

خب مقدارش می خوام

ممنونم دوستی، چه قدر کاکائو برای چقدر شیر؟ 

بسته به ذائقه اتونه من برای هر یه لیوان کوچیک یه ق چای خوری پودر کاکائو میریزم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
بسته به ذائقه اتونه من برای هر یه لیوان کوچیک یه ق چای خوری پودر کاکائو میریزم

ممنون خانمی 

خب مقدارش می خوام

سلیقه ای عزیزم

بستگی به ذائقتون داره

مثلا یک قاشق غذاخوری با دو سه قاشق شکر

تو یک لیتر شیر کم کم اضافه کن و مزه کن اگر خوب بود که هیچ اگر نه که مقدارش و اضافه کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم