2777
2789
عنوان

خانمای ساوه ای بیاین بی زحمت

112 بازدید | 7 پست

سلام خانما

بنظرتون مغازه پوشاک بچگانه توی شهرک علوی جواب میده؟چون جمعیتش زیاده و فاصله ش از بازار زیاده حس میکنم جواب بده.

میشه راهنمایی کنین؟ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟میشه بیشتر راهنماییم کنین؟من شهرستانیم.زیاد به ساوه آشنا نیستم.

خودتون همونجا زندگی میکنین؟

بنظر من اونجا حاشیه شهره نمیتونین درامد معقولی داشته باشین هرچی ب مرکز شهر نزدیک تر باشین بهتره البته بستگی ب مغازه نوع جنسا یا حتی طرز برخورد فروشنده هم داره

خودتون همونجا زندگی میکنین؟ بنظر من اونجا حاشیه شهره نمیتونین درامد معقولی داشته باشین هرچی ب مرکز ...

والا تازه از شهرستان میخوایم‌ بیایم ساوه.

کجاها مغازه ی پوشاک میصرفه بنظرتون؟

بغیر از خیابان مخابرات.

ممنونم.

والا تازه از شهرستان میخوایم‌ بیایم ساوه. کجاها مغازه ی پوشاک میصرفه بنظرتون؟ بغیر از خیابان مخابر ...

اها بسلامتی

خب بستگی داره مثلا تو بسیج ۱ ی فروشگاه پوشاک بود ب یقین میتونم بگم بیشتر از بوتیکای مخابرات درامد داشت ولی مثلا بهزیستی ک نزدیک همون شهرک علوی میشه شاید بشه ی درامد خوب داشت

البته اینم بهتون بگم بتونین ی مغازه کوچیک نزدیک مرکز شهر اجاره کنین(فردوسی)خیلی بهتر از جاهای دیگس