2777
2789
عنوان

میخوام همه چی رو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم که آشنا بود هم کاری نکرد 

چرابه  خانوادت نمیگی کمکت کنن؟

درسته خیانت کنی برای تو مهم نیست اما میدونی وقتی یه دختر با بی ابرویی خطاب بشه پدر و مادرش کمرشون میشکنه و نابود میشن 

میترسم از طلاق

از خیانت که به اسم ه..رزه صدات کنن نمی‌ترسی

چه عجیب...‌!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مگه چیزی ازش دیدی دلیل نمیشه بخاطرمحیط کاریش بهت خیانت کنه

نمیدونم میفهمی یا نه 

من ازش چیزی ندیدم چون اون زیاد حرف نمیزنه که بخوام چیزی بفهمم اما میدونم وقتی من برم کسی جای من هست تا خوشبختش کنه 

👊😑

بخدا داری اشتباه میکنی مسلما همیشه برای مردایی که موقعیت اجتماعی خوبی دارن حتی بعدازطلاق موردهای  خوبی پیش میاد....ولی شما که همسرشی براش کم نزار.. ببین فانتزی خیلی ازدخترای مجرد اینه که شوهرانشان.. خلبانی پزشک وکیل قاضی ...باشن تو الان اون سیب دستته...ولی داری میندازیش دور

بخدا داری اشتباه میکنی مسلما همیشه برای مردایی که موقعیت اجتماعی خوبی دارن حتی بعدازطلاق موردهای &nb ...

همه چیواسه اون خوبه 

اما اگه من حرف بچه رو پیش بکشم حتی سلامم رو دیگه علیک نمیکنه 

چرا پیشش بمونم وقتی من اندازه یه مسافر تو هواپیماش مهم نیستم 

👊😑
همه چیواسه اون خوبه  اما اگه من حرف بچه رو پیش بکشم حتی سلامم رو دیگه علیک نمیکنه  چرا پ ...

عزیزم تایپیکتو خوندم همسرت بچه دوست نداره ..اینو باید با مشاوره حل کنید دلیل نداره سردبشی...باید مشاور بریدتامنطقی قانع بشه .فعلا خودت چند جلسه برو ببین نظر مشاور چیه...اگر اصفهان بودی خودم کمکت میکردی چون تودادگاهم ومشاوراشنادارم.....اگر میتونی ازطریق خانواده ها باهاش صحبت کن بهش بفهمون که واقعا بچه دار شدن یکی از اهداف ازدواجه

من مهمم یا اونا تا کی بخاطر ان و اون زندگی کنم؟؟

استارتر عزیزم به نظرم چون شوهرت بهت بی اهمیته میخای اینکارا رو بکنی تا نظرشو جلب کنی ،تا خودتو بهش نشون بدی .وگرنه فکر نمیکنم بخای طلاق بگیری.عزیزم  صبور باش .خیلی واضح با شوهرت حرفای دلتو بگو نیازهاتو بگو ،بگو ازش چی میخای ،بگو اگه بهم بی اعتنا باشی میخام جدا بشم ازت تا به خودش بیاد .به نظرمن تصمیمی که شما گرفتیداز اشتباهم اشتباه تره .یادت نره که از هیچکس هیچ چیز بعید نیست ،چه معلوم اون ادمیکه بهش زنگ بزنی ادم مورد اعتمادی از اب در بیادو زندگیت از اینی که هست خراب تر نکنه . 

استارتر عزیزم به نظرم چون شوهرت بهت بی اهمیته میخای اینکارا رو بکنی تا نظرشو جلب کنی ،تا خودتو بهش ن ...

میدونی چیه اون میترسه بمیره و من ازش بچه داشته باشم که بی پدر بزرگ شه 

تموم دلیلش همینه همیشه بحث بچه که میشه سر بسته همین رو میگه 

این حرذفاش و افکارش من و دیوونه میکنه

👊😑
استارتر عزیزم به نظرم چون شوهرت بهت بی اهمیته میخای اینکارا رو بکنی تا نظرشو جلب کنی ،تا خودتو بهش ن ...

میدونم حق با توعه اما راستش نمی خوام قبول کنم به شوهرمم گفتم اگع زندگی اینجوری پیش بره من درخواست طلاق میدم اما اون در مورد یه چیز دیگه حرف میزنه و انگار اصلا حرف منو نشنیده خودشه به کری میزنه 

👊😑