2777
2789
عنوان

میخوام همه چی رو تموم کنم

632 بازدید | 33 پست

تمام این مدت فکر کردم 

خودمم قبول دارم احمقانه ترین کار ممکنه اما چارع چیه

راستش میخوام یه روز به آدم غریبه زنگ بزنم و ازش بخوام منو از این زندگی نجات بده 

جنسیتش مهم نیست 

حتی اینکه ممکنه به هسرم خیانت کنم هم مهم نیست 

چون من هم برای اون مهم نیستم 

نمیدونم میفهمید یا نه اما یه چیزی روی دلم سنگی میکنه و فکر میکنم این راه حل خوبیه که از این زندگی برم 

👊😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده؟منو بزار جای اون فردی که میخوای نجاتت بده 

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
نمیدونم واقعا دلیلی برای کارم ندارم اما احساس میکنم حالم رو خوب میکنه 

این اشتباهو نکن،عاقبت نداره،از اینی ک هستی بدتر میشی،غریبه ها جز سواستفاده کاری واست نمیکنن

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

نیاز به صحبت کردن داری .با همسرت صحبت کن .گریه کن تا سیک شی .قدم بزن .اشپزی کن .خودت رو سرگرم کن .برو کلاسی چیزی ثبت نام کن روحیت عوض شه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

خب مشکلت چیه ؟؟چرا یک غریبه ؟؟مگرمیشه اعتماد کرد...برومشاور.....درضمن تایپیکهای قبلیتوخوندم شوهرت خلبانه  ...احتمالا حس میکنی بهت اهمیت نمیده...ببین همسرمنم وکیله...این بخاطر شغلشونه...مشغله کاریشان زیاده ..باید درک کنی...خیلیا همسرشون معتاده ..با خانم دوسته.. یک لقمه نون بعضیها ندارن..پس قدر زندگیمونو بدونیم

خیانت درهر حالتش کثیفه (البته اگر جنس مخالف مدنظرتونه‌)

بجای این فانتزیای الکی جدا بشید

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))