2777
2789
عنوان

نگرانی های بارداری

141 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من هفته 21بارداریم  هنوز لگدا بچه رو حس نکردم ولی تو سنو اینا تکونا بچه رو دیدم از یه ماه پیش یکیو دیدم که گفت بچم تو ماه 8بند ناف دور گردنش پیچید و خفه شد از اون موقع تا حالا همش استرس دارم همش میترسم بند ناف دور گردن بچه بپیچه هر دیقه میرم بهداشت ضربان قلبشو چک بکنم دارم دیوونه میشم شوهرم همش میگه این استرسا الکیه بخدا شماهم اینجورین یا من همش ذهنم درگیره مامانم مادر شوهرم خاله هام همشون از استرسام ادیوونه شدن میگن اینجوری خودتو داغون میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخي عزيزم بيشتريا همينن

به تجربه بد كه از بقيه ميشنوي ديگه مبمونه توي ذهنت

من اونقدر شنيده بودم و چيزاي مختلف توي ذهنم ميومد، قبل از سونو از شدت نگراني تبخال زدم 😰

اما همش الكي بود😅

حالا توام توكل كن به خدا و مطمئن باش ني نيت سالمه خدا نگهش ميداره عزيزم 🌹

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

خب طبیعیه حس نکنی.من خبلی وقته حس میکنم چون بارداری دوم هستم.شما هم طبعا تازه رفتی آنومالی وقتی مشکلی نبوده پس نگرانی بند ناف بیمورده.دوست من لگنش کوچیک بود کلا تا اواخر زیاد حرکت رو حس نمیکرد

توماهای آخرنگران بودن معنی داره 

الان بچه واسه حرکت خیلی جاداره همش سرمیخوره، جاش تنگ نیس که بندناف بپیچه دورگردنش! شایداسترس میگیری واسه اونه 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

عزیزم منم یه اشنایی دارم بچش تو ۸ ماهگی سقط شد اونم‌می گفت بندناف پیچید دور گلوش، رفته رفته که گذشت از عوارض طول بارداریشو تشخیص دکترا یه چیزایی می گفت که از حرفاش متوجه شدم کلا مرگ جنینش هیچ ربطی به بند ناف نداشته کلی عامل دیگه دخیل بوده که نمی خوان عیب بذارن رو خودشون شما هم اصلا جدی نگیر شک نکن علته سقطش چیز دیگه بوده شکککککک نکن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیزم نگران نباش الان اگه بخواد خدای نکرده ناف بپیچه شکمت به شدت سفت میشه و سرت گیج میره و دیگه نفست بالا نمیاد 

پس الکی نترس 

هرچند من سر بچه ی اولم دقیقا مثل تو بودم ولی دیگه واسم عادی شده 😊

ان شاالله نی نی تو صحیح و سالم و سر وقت بغل کنی😘

گاهی فقط گوش باش

شما باید ایمانتو به خدا بیشتر کنی اگر بخواد خداینکرده چیزی بشه اگر داخل بهترین بیمارستان دنیا پیش بهترین دکترام باشی میشه /گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚
فقط داری دوران بارداریو بخودت زهرمیکنی  اون  بچه رم استرسی میکنی درست بخواب ب بپهلو هیچ ات ...

همش به پهلوهم بالشت بارداری گرفتم مامانم اصلا نمیزاره کاری کنم از وقتی باردار شدم 3ماه خونه مادر شوهرم بودم میگفت نمیزارم بری خونتون طبقه دومه خونه مامانمم نمیزاشت برم میگف 4تا پله داره 2ماهه الان خونه مامانمم نمیزارن هیچ کاری کنم ولی خیلیا بهم انرژی منفی میدن میگم من که زیاد تکون نمیخورم احتمالش باید کم باشه 

حرکت بچه رو خیلیا کلا کم احساس میکنن بخاطر اینکه جفتشون قدامیه که توسونوت مشخصه

و خیلیا دیرتر حس میکنن که کاملا طبیعیه مثلا بعضیا 28 هفته حس میکنن 

و به اینم توجه داشته باش بعد از اینکه حس کردی هم ممکنه خیلی روزا حس نکنی آخه نی نی میخوابه 

مثلا من الان با اینکه هفته 32 ام خیلی روزا حس نمیکنم به دکترم گفتم گفت اشکال نداره چیز شیرین بخورم و دراز بکشم به پهلو چپ و دست روی دلم باشه معمولا حس میکنم 

گاهی فقط گوش باش
همش به پهلوهم بالشت بارداری گرفتم مامانم اصلا نمیزاره کاری کنم از وقتی باردار شدم 3ماه خونه مادر شوه ...

اتفاقا کم تحرکی اخرماه کاردستت میده من الان شش ماهمه پیاده روی  وکارخونمو اروم انجام میدم 

آخي عزيزم بيشتريا همينن به تجربه بد كه از بقيه ميشنوي ديگه مبمونه توي ذهنت من اونقدر شنيده بودم و ...

من خیلی اذیت شدم بچه اولمه خودمم 18سالمه ان تی بچم بالا بود سل فری دادم خوب بود ازدوباره الفا پروتین بالا بود دکتر گفت احتمالا باید سقط کنی بعدش فهمیدیم نه سالمه خداروشکر اون استرسا تموم شد حالا هی بقیه بهم استرس وارد میکنن