عاشق۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 عنوان دیروز بهترین روز عمرم بود .... | مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 87 پست دیروز تولدم از صبح کسی بهم تبریک نگفت جز شوهرم و خواهرشوهرام ....ولی خانواده خودم تبریک نگفتن ساعت ۲, بعدازظهر بود که خواهر کوچیکم زنگ زد گفت خونه من امروز اومده بودم خریدم میخوام ی سر بیایم خونتون گفتم باشه پس شوهر من میگه شام بریم بیرون من تولدم هست گفت واقعا تولدت هست گفتم آره گفت نمیدونستم تولدت مبارک من ناراحت شدم اینقدر خشک خالی تبریک گفت 1398/03/27 | 08:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gazelle عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4761 یه دوستی داشتم شوهرش مڋهبی بوداااا براش لاک میخرید میگفت فقط توخونه حق داری بزنی خخخ اونم بد ... اره والامن همیشه پول تو دست وبالم هست,کم نمیذاره,اما دوسدارم گاهی برام کادو بگیره ن که همش پول
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 اِ منم میگم😂😂 تازه از یه ماه قبل هی میگم فلان چیز چقدر قشنگه خیلی دوست دارم یا فلان لباس ولی به ... من شوهرم یبار میگفت برای دوست دختراش کادو میخریده!!!گوی و....بعضی وقتا فکر میکنم یعنی من اندازه اوناهم براش ارزش ندارم که اینجوری برام کادو میخره !!!!!!😶😶😶😶😶
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 اره والا من همیشه پول تو دست وبالم هست,کم نمیذاره,اما دوسدارم گاهی برام کادو بگیره ن که همش پول مال من بعضی وقتا چیزایی که ندارمو میگیرهمثلا میبره بازار میگه بیا کادو تولدت برات مانتو بخرم😁😁😂😂😂یا شلوار خیلی پاره میکنممیره شلوار میخره😂
raiii عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2891 مال من بعضی وقتا چیزایی که ندارمو میگیره مثلا میبره بازار میگه بیا کادو تولدت برات مانتو بخرم😁😁😂 ... وا خب بیچاره ها ک ب فکرتونن. گناه دارن خب خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 وا خب بیچاره ها ک ب فکرتونن. گناه دارن خب ماهم گناه داریم خب :///
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2769 من شوهرم یبار میگفت برای دوست دختراش کادو میخریده!!!گوی و.... بعضی وقتا فکر میکنم یعنی من اندازه او ... خدا رو شکر دوست دختر نداشته مثل خودم سادست😂😂اگه اینجور بود که نابودش میکردم😂😂😂 میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
raiii عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2891 ماهم گناه داریم خب :/// خخخخخخخ. بابا تو این گرونی همین ک ب فکرمونن باید خوشحال باشیم. منم شوهرم منو سورپرایز میکنه ولی هر دفه بابام لو میده. 😂😊😊😊😊😊 خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 تولدت مبارک عزیزدلم.منم امروز تولدمه.از دیروز همه بهم تبریک میگن.انقدر عکسمو گذاشتن وضعیت دیگه خیلیاشو باز نمیکنم موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 خدا رو شکر دوست دختر نداشته مثل خودم سادست😂😂 اگه اینجور بود که نابودش میکردم😂😂😂 😂😂😂😂😂😂
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 خخخخخخخ. بابا تو این گرونی همین ک ب فکرمونن باید خوشحال باشیم. منم شوهرم منو سورپرایز میکنه و ... تقصیر من چیه گرونیه😂میخواست زن نگیره☺☺☺
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 تقصیر من چیه گرونیه😂 میخواست زن نگیره☺☺☺ والا انگار ما گرون کردیم اجناس رو
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 تولدت مبارک عزیزدلم.منم امروز تولدمه.از دیروز همه بهم تبریک میگن.انقدر عکسمو گذاشتن وضعیت دیگه خیلی ... عزیزم تولدت مبارک عزیزم
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 من شوهرم یبار میگفت برای دوست دختراش کادو میخریده!!!گوی و.... بعضی وقتا فکر میکنم یعنی من اندازه او ... تو فکرش نرو