2777
2789
عنوان

دیروز بهترین روز عمرم بود ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم

سلام قربونت برم مبارک باشه، انشالله همیشه دلت شاد تنت سالم باشه ❤❤❤❤❤❤ 

اول بهت ضد حال زدن بعد یهو سوپرایز😂😂😂😂😀

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

من شوهرم همیشه میخواد سوپرایزم کنه ولی موفق نمیشه.......چون حافظم خوبه و همه تاریخا یادمه بعدم کارتا بانکی پیاماش برا خط من میاد یعنی پول خرج کنه فهمیدم ولی هیچوقت به روش نمیارم که تو ذوقش نخوره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزیزمییی 😘😘😘😘😘

تولدت مبارک عزیزم....انشاله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه دوستم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
سلام قربونت برم مبارک باشه، انشالله همیشه دلت شاد تنت سالم باشه ❤❤❤❤❤❤  اول بهت ضد حال زدن بعد ...

مرسی عزیزم ....وای آره اینقدر اولش گریه کردم که کسی یادش بهم نبوده بعد که اومدن خونمون دیدمشون سوپرایزم کزدن کلی ذوق کردم

مرسی عزیزم ....وای آره اینقدر اولش گریه کردم که کسی یادش بهم نبوده بعد که اومدن خونمون دیدمشون سوپرا ...

سوپرایز خاصیتش به همینه، لحظه ای که توقع نداری😂

من شوهرم همیشه میخواد سوپرایزم کنه ولی موفق نمیشه.......چون حافظم خوبه و همه تاریخا یادمه بعدم کارتا ...

عشقتون پایدار ❤😀 

کار خوبی میکنی، به روش نیار، مهم اینکه دوست داره 😀

عشقتون پایدار ❤😀  کار خوبی میکنی، به روش نیار، مهم اینکه دوست داره 😀

قربونت برم‌مرسی😙