عاشق۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 عنوان دیروز بهترین روز عمرم بود .... | مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 87 پست دیروز تولدم از صبح کسی بهم تبریک نگفت جز شوهرم و خواهرشوهرام ....ولی خانواده خودم تبریک نگفتن ساعت ۲, بعدازظهر بود که خواهر کوچیکم زنگ زد گفت خونه من امروز اومده بودم خریدم میخوام ی سر بیایم خونتون گفتم باشه پس شوهر من میگه شام بریم بیرون من تولدم هست گفت واقعا تولدت هست گفتم آره گفت نمیدونستم تولدت مبارک من ناراحت شدم اینقدر خشک خالی تبریک گفت 1398/03/27 | 08:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 عیب نداره ولی از بی مهری خانوادت پیش شوهرت ناله نکن ک فردا همون ی وقت سرت منت نزاره خو شاید یادشون ن ... نه ادامه شو بخون خواهرام سوپرایزم کزدن
iasmaneabi عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2204 من بعد از بیست یکسال اولین بار بود همون ک با شوهرت خوشی خودش دنیاییه بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 ای کاش روز تولدم یکی هم من رو سورپرایز میکرد😒 ای خواهر😂شوهرمن یک هفته زودتر کادو میخرهمیاد میگه فلان چیزو خریدم برات کادو تولدتنمیده بهم تا تولدم😂😂😂کیکم میگه چه رنگی چه شکلی دوست داری سفارش بدم😂😂😂😂😂😂
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2769 من بعد از بیست یکسال اولین بار بود من ۲۸ سالمه😞کلا اگه قرار باشه سورپرایز بشم شوهرم اول از همه لو میدهبیتلبیت😡😡تولدت هم مبارک😘😘 میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
iasmaneabi عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2204 بعد که اومد در پایین رو نبسته بود چند دقیقه شد نشست دیدم صدای دست و جیغ میاد نگاه داخل راه پله کردم ... چ خوب افرین ک خوشحالت کردن مرسی بهشون بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1074 چ خوب افرین ک خوشحالت کردن مرسی بهشون ممنون عزیزم واقعا خوشحال شدم
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18480 درعوض تلافی ۲۱ سال تولد نگرفتن رو دراوردن . 🍩🍭🌸😁 تولدت مبارک !
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2769 ای خواهر😂 شوهرمن یک هفته زودتر کادو میخره میاد میگه فلان چیزو خریدم برات کادو تولدت نمیده بهم تا ... 😂😂😂باحال بودنه بابا شوهرم اهل کیک و گل و کادو نیستبقیه هم بخوان سورپرایز کنن میاد لو میده😡😡کادو رو هم باید خودم بگم چی میخوام از این کارا نمیکنه هرسال طلا میخریدم امسال دیگه گرونیه نمیدونم چی بخرم🤔 میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 تولد منم چند روز ديگستمنم ميشه ٢١ سالم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
saraaaahmadi عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 361 ای خواهر😂 شوهرمن یک هفته زودتر کادو میخره میاد میگه فلان چیزو خریدم برات کادو تولدت نمیده بهم تا ... شوهر منم اینجوریه بعضی وقتا میاد میگه برات اونی ک میخواستی خریدم سورپرایزت کنمروز قبلش گفتم فلان چیزو میخوام میفهمم چی خریده