2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 107 پست
اخه من مامانم میگه مردم توروخدا تو زایمان طبیعی نکن.چقدر تو اتاق زایمان بودی

من زایمان طبیعی خیلی سختی داشتم ولی اگه بازم بارداربشم صددرصدطبیعی روانتخاب میکنم😊سزارین خیلی بده اونایی هم که میگن خیلی عالیه چندسال بعدعوارضشو نشون میده.

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
سلام من بدون درد انجام دادم  خيلي راضي بودم دردا برات خيلي قابل تحمل ميشه و بهتر إز سزارينه ...

خب خداروشکر یه نفر پیدا شد.میگم چقدر زایمانت طول کشید؟تیغ نزدن برات؟دردت چقدر بود؟یکم توضیح بده  نمیدونم اخه هیچی

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سختر بود.برعکس اینکه همه میگفتن چون شیر به شیرن راحتری.....

درشت تر بود دومی؟؟؟یا سرش بزرگتر بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اسپاینال یعنی؟ 

اپیدورال

اما یجاهایی اسپاینال میکنن برای طبیعی هم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من میگم راز زایمان راحت چیه😀

اولین و مهم ترینش ژنتیک

من زایمان طبیعی خیلی سختی داشتم ولی اگه بازم بارداربشم صددرصدطبیعی روانتخاب میکنم😊سزارین خیلی بده ا ...

خواهرم سزارین شد یه هفته سختی داشت اما بجاش بعدش کاملا خوب شد و تا عمل کرد و تموم شد یه رب طول کشید.

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
اپیدورال اما یجاهایی اسپاینال میکنن برای طبیعی هم

خب کدوم بهتره؟ 

من ماسک گاز گرفتم بازهم در هارو حس میکردم

برای دومی اگربشه ازکمر بی‌حس شم 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
خب کدوم بهتره؟  من ماسک گاز گرفتم بازهم در هارو حس میکردم برای دومی اگربشه ازکمر بی‌حس شم&nbs ...

اپیدورال کم عوارض تره و برای طبیعی بهتره چون سبک تره

من گازم نگرفتم

چند ساعت درد کشیدی

چطوری بود

جوری بود که الان زنده هستم😂شوخی میکنم گلم من نطر شخصیم اینه کاریم به حرف ادمای دیگه ندارم.اسمش روشه رایمان طبیعی!یعنی طبیعیه.از ادم تا خاتم همین بوده.خدا خودش قدرتشو تو وجود زن قرار داده حتما شدنی که زایمان طبیعی انجام میشه.نه اولیشی نه اخریش خودتو نترسون از حرفای دیگران هم دلهره وارد نکن به خودت استانه درد ادما با هم فرق میکنه.