2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

982 بازدید | 107 پست

سلام خوشگلا می خواستم بدونم کیا زایمان طبیعی کردن؟چطور بود؟سزارین بهتره یا طبیعی؟

بعد اینکه جدیدا زایمان طبیعی بدون درد اومده کیا انجام دادن راضی بودن؟خیلی از زایمان میترسم منو با واقعیت اشنا کنید مرسی

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

من با درد بودم راضی بودم

قرار بود بی درد باشم اما چون روند زایمانم خیلی سریع بود دکتر و ماما ها گفتن نزن

شانسم اوردم نزدم

چون از ۵ سانت میزنن که من از ۵ سانت تا ده سانتم ده دقیقه شد فقط

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با درد بودم راضی بودم قرار بود بی درد باشم اما چون روند زایمانم خیلی سریع بود دکتر و ماما ها گفت ...

خوش به حالت چاقی یا لاغر

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
خوش به حالت چاقی یا لاغر

من لاغر یعنی معمولی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من با درد بودم راضی بودم قرار بود بی درد باشم اما چون روند زایمانم خیلی سریع بود دکتر و ماما ها گفت ...

اخه من مامانم میگه مردم توروخدا تو زایمان طبیعی نکن.چقدر تو اتاق زایمان بودی

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

سلام من بدون درد انجام دادم 

خيلي راضي بودم

دردا برات خيلي قابل تحمل ميشه

و بهتر إز سزارينه

ب نظر من همين زايمان طبيعي بدون درد يا ب اصطلاح اپيدورال رو انتخاب كن  پشيمون نميشي

عزیزم زاییمان اصلا و ابدا ترس نداره همه چیز بستگی به خودت داره ماه اخر ورزش و پیاده روی زیاد داشته باش روزای اخر حموم زیاد برو زایمان طبیعی نعمت بزرگیه اگه شرایطت برات فراهمه و لگنت کامل و بی نقص هست اصلا شک نکن که خوب و عالیه

نترس هرجور بود ایشالله راحت باشه و نی نی سالم بیاد بغلت اگه طبیعی بودی حتمن ماه آخر پیاده روی داشته باش و هر روز دوش بگیر 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اخه من مامانم میگه مردم توروخدا تو زایمان طبیعی نکن.چقدر تو اتاق زایمان بودی

من کلا ۳ دردم شروع شد ۵ و نیم زایمان کردم

آخ اخ

منم پدرم دراووومد یعنی

تا به سه سانت برسه

بعد هی میگفتم بزنین اون کوفتی رووو

میگفتن ته باید به پنج برسه

از شانسم یعنی معجزه شد

از سه رسید به هشت

دیگه برام‌ نزدن

ولی خب دردامو کشیدم

ان شالله ادم خوش زا باشه

من از هیچ کدوم از روشا استفاده نکردم خیلی راضی بودم دوتا زایمان پشت سر هم تو فاصله ۱۸ ماه هم داشتم.ف ...

دومی راحتتر بود؟