2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست

و اینکه اصلا عرق نعنا بهش نده.عرق نعنا رفلاکس و تشدید میکنه و بیقرارترش میکنه عزیزم.سوالی داشتی بپرس منم خیلی با این موضوع درگیربودم و خداروشکر بارعایت این موارد که برات گفتم الان دیگه مشکلی نیست.حتما سعی کن رعایت کنی که بچت وزن بگیره 

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم میخورم امابی فایدس

نعنا رفلاکس رو تشدید میکنه نه خودتون بخورین و نه به بچه بدین

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
رفلاکس خفیف ک داره

الان دیگه خفیف نیست متاسفانه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
توماشین ک اصلا واینمیسته و کلی بی قراری میکنه

ببین اصلا ناراحت نباشیا 

من خودم و بیخودی اذیت کردم 

اصلا چیز عادییه 

اگ زانتاک گیر بیاری عالیه رانتیدین خارجیه 

البته اگ ایرانیش جواب بده که خوبه 

رفلاکس پسرم شدید بودش و حداکثر مقداری ک میشد زانتاک بدمو میدادم خییییلی خوب شده بود 

اصلا بچم بجایی رسیده بود ک تو خوابم جیغ میزد 

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........