2777
2789
عنوان

این عدد بتا خوبه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست
انشالله که بارداریت سالم باشه عزیزم

ان شاالله...

ممنونم ازت...

دعام کن خیلی سختی کشیدم دو سال منتظر بودم

الآن دو سه روزه که فهمیدم از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم که این آقاهه اینجوری گفت نگران شدم...

بعد عزیزم شما خارج رحمی داشتی علایمی دردی خونریزی چیزی هم داشتی؟

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

ان شاالله... ممنونم ازت... دعام کن خیلی سختی کشیدم دو سال منتظر بودم الآن دو سه روزه که فهمیدم از ...

آره عزیزم اول با لک بینی شروع شد بعدش دو سه روز افتادم به خونریزی یه طف بدنمم هم درد میکرد اولین تیتر بتام ۲۵ شد آخریش هم اگه اشتباه نکنم ۲۴۵۰ بود که شش هفته و شش روزش بود قلبشم تشکیل شده شده بود اما این سری که باردار شدم سه روز با تاخیر ۳۱۴۰ بود هومون روز رفتم سونو دادم گفتن داخل رحمه ولی قلب تشکیل نشده دو هفته بعدش که رفتم سونو دادم تو هفت هفتگی خدا روشکر تشکیل شده بود .انشالله که بارداری عزیزم ببخشید فکرتو درگیر کردم فقط خواستم زود پیگیری کنی 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم اول با لک بینی شروع شد بعدش دو سه روز افتادم به خونریزی یه طف بدنمم هم درد میکرد اولین تیت ...

خداروشکر 

ان شاالله که به سلامتی نی نیت میاد بغلت عزیزدلم...

خداروشکر  ان شاالله که به سلامتی نی نیت میاد بغلت عزیزدلم...

قربونت عزیزم همچنین برای شما 😊😊😊😊😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم رفتی سونو بدی؟

سلاااااام عزیزدلم♥

واسه همه پیگیریااااات مررررررسی      

نه فدات شم نرفتم..

زوده هنوز ...

هفته دیگه میرم...

سلاااااام عزیزدلم♥ واسه همه پیگیریااااات مررررررسی         نه فدات شم نرفت ...

خواهش میکنم عزیزم آخه از اون روز تو فکرت بودم انشالله که خیره ولی آزمایش تیتر بتاتو هر ۴۸ ساعت تکرار کن همون آزمایشگاهی که انجام دادی انجام بده نه جای دیگه چون رنج عدد آزمایشگاها با هم فرق میکنه 

خواهش میکنم عزیزم آخه از اون روز تو فکرت بودم انشالله که خیره ولی آزمایش تیتر بتاتو هر ۴۸ ساعت تکرار ...

عزیزمی♥هفته دیگه میرم حتما دکترم ببینم چی میگه...

تو تو هفته چند بودی متوجه بارداریه خارج رحمیت شدی؟

علایم و درداش از کی شروع شد؟

عزیزم ممنون... چشم دعا میکنم  ان شاالله که خدا بهت یه فرزند سالم و صالح بده آمین...

عزیییییییییییییییییییییییییییییزم بارداری؟؟؟؟؟؟

مبااااااااارکه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ایشالا یه جوجه ناز و سالم داشته باشی😘😘😘😘😘خیییییییییییییییییلی خوشحال شددددددددددم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

عزیییییییییییییییییییییییییییییزم بارداری؟؟؟؟؟؟ مبااااااااارکه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ایشالا ی ...

سلاااااام ممنون عزیزدلم♥

بله باردارم....

ولی تا صدای قلبشو نشنوم خیالم راحت نمیشه...

دعام کن تو رو خدا...

میدونی که چقد انتظار کشیدم

سلاااااام ممنون عزیزدلم♥ بله باردارم.... ولی تا صدای قلبشو نشنوم خیالم راحت نمیشه... دعام کن تو ر ...

سلام عزیزم بسلامتی انشالله مبارک باشه 😍😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

میشنوی ایشالا عزیزم، همیشه دعاگوت هستم دوست مهربون و عزیزم💕💕💕💕💕

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

سلام عزیزم بسلامتی انشالله مبارک باشه 😍😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ میشنوی ایشالا عزیزم، همیشه دعاگوت هس ...

ان شاالله....

فدات شم ♥♥♥