ان شاالله... ممنونم ازت... دعام کن خیلی سختی کشیدم دو سال منتظر بودم الآن دو سه روزه که فهمیدم از ...
آره عزیزم اول با لک بینی شروع شد بعدش دو سه روز افتادم به خونریزی یه طف بدنمم هم درد میکرد اولین تیتر بتام ۲۵ شد آخریش هم اگه اشتباه نکنم ۲۴۵۰ بود که شش هفته و شش روزش بود قلبشم تشکیل شده شده بود اما این سری که باردار شدم سه روز با تاخیر ۳۱۴۰ بود هومون روز رفتم سونو دادم گفتن داخل رحمه ولی قلب تشکیل نشده دو هفته بعدش که رفتم سونو دادم تو هفت هفتگی خدا روشکر تشکیل شده بود .انشالله که بارداری عزیزم ببخشید فکرتو درگیر کردم فقط خواستم زود پیگیری کنی
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلاااااام عزیزدلم♥ واسه همه پیگیریااااات مررررررسی نه فدات شم نرفت ...
خواهش میکنم عزیزم آخه از اون روز تو فکرت بودم انشالله که خیره ولی آزمایش تیتر بتاتو هر ۴۸ ساعت تکرار کن همون آزمایشگاهی که انجام دادی انجام بده نه جای دیگه چون رنج عدد آزمایشگاها با هم فرق میکنه
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘