2777
2789

سلام دوستان من پريودام نامنظمه متفورمين و پروژسترون خوردم و الان دو ماهه اقدامم دوره هام از 19 روز تا 32 روزه  و دوره اخرين پريودم 19 روزه و دروه قبلش 25 روزه بوده اخرين بار 26 ارديبهشت پريود شدم 4 و 9 و 17و 21  خردادم جلوگيري نكردم 23 بيبي زدم منفي بود به نظرتون كي برم ازمايش خون !؟ فردا زوده !؟ اصلا به  بيبي منفي اعتماد كنم !؟كلي هم علائم دارم نفخ درد سينه سفت شدن شكم ترشحات زياد و بي رنگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله برای چیه دقیقا؟🤔 بزارین چند روز از موعد بگذره بعد برین آزمایش بدین خب هرچی دیرتر بفهمین بهتر ...

نميدونم چرا الان ي هفته شده توي نتم اصلا هيچ كاري انجام نميتونم بدم از بس فكرم مشغوله خوب الان اگه دوره هامو ميانگين بگيرم الان ١٠ روز گذشته 

عزیزدلم صبوری کن تا بی بی مثبت شده ان‌شاءالله بعد آزمایش بده  برای من یا ۱۸ یا ۲۱ روز بعد اقدا ...

حتما مممنونم ازت ايشالا بتونم خيلي هم جدي نيستم تو اقدام ولي دارم خل ميشم خدا به همه ي منتظرا صبر بده سخته واقعا 

بهم نخندين ولي از استرس رفتم سراغ قران ، تا قران و باز كردم كلمه اول صفحه از نطفه نوشته بود و فالم گرفتم دقيقا از نطفه نوشته بود از اون روز ديگه رفت رو مخم اين تاخير پريودم