2777
2789
عنوان

راسته نود درصد مردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه نوشته بود بالای وهل سال شیوعش بیشتره...شانس آوردم شوهرم هنو چهل سالش نیس.خخ وقت دارم واسه پیشگ ...

خاک بسرم یعنی چهل سالگیشم باید منتظر باشم😕😕

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

هان؟؟؟؟چی‌!     من‌ رفتم‌ طلاق‌ بگیرم😣😂😂😂😂😂😂😂

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

مورچه ی چیکه اب ریخت رو سرش گفت وااااای دنیا رو داره اب میبره این امار گیره هم لابد بهش خیانت شده اینطوری بدبینانه نظر داده تو دله ملت و خالی نکن از امشب لای جونه شوهرا میشن😂😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
[QUOTE=93865590]چطوری اینقد مطمئنی؟[/QU از بهتریناشون دیدم حتی در حدچت کردنم که باشه هستن ما زناایم ...

وا شوهر بیچاده من اینقدر ناز خوابیده پیشم چرا همه رو قاطی میکنی چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا آخه چرااا