الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این ک اره ولی خداییش اینجوری رو هم حساب کرده باشن ظلم کردن.حداقل بقول دوستان بیان ی تعریف از دید ...
بله درسته! ای بابا نظر من اینه یه نفر میخواد خیانت کنه چرا ازدواج میکنه ادم وقتی ازدواج میکنه باید متعد به مرد و زنش باشه ، طلاقو برای چی گذاشتن نخواستی طلاق بگیر😑
بله درسته! ای بابا نظر من اینه یه نفر میخواد خیانت کنه چرا ازدواج میکنه ادم وقتی ازدواج میکنه باید م ...
متاسفانه شرایط جامعه ما و فرهنگ از دست رفته مون.ببینید مثلا طرف میاد میگه میدونم شوهرم خائنه ولی بخاط بچه م بخاطر آبروی خانوادم بخاط نداشتن پشتوانه مالی وووو
مجبوره بمونه.شاید اگ هردوطرف موقعیت اینو داشتن ک یا از نو بسازن یا زندگی مشترک رو تموم کنن و تکلیف همدیگرو روشن اینقد خیانت نداشتیم.البته ی عده هم مریضن و تنوع طلب