2777
2789
عنوان

راسته نود درصد مردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 70 پست
خب این ک اره ولی خداییش اینجوری رو هم حساب کرده باشن ظلم کردن.حداقل بقول دوستان بیان ی تعریف از دید ...

دین کلا میگه فک کردن ب گناه گناه نیس حالا اگه اونجوری باشه پس همه ما خائنیم و جامونم وسط جهنم

بعضی وقتا ادمیه و ذهن خرابش.نمی تونی..ممکنه فکر هم بکنی ی ساعت دیگه هم تف و لعنت ولی نظر شخصیم اینه ک اینحوری خیانت محسوب نمیشه.

باید دل بدی و قلوه بگیری و بعد هم کثافت کاری و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این ک اره ولی خداییش اینجوری رو هم حساب کرده باشن ظلم کردن.حداقل بقول دوستان بیان ی تعریف از دید ...

بله درسته! ای بابا نظر من اینه یه نفر میخواد خیانت کنه چرا ازدواج میکنه ادم وقتی ازدواج میکنه باید متعد به مرد و زنش باشه ، طلاقو برای چی گذاشتن نخواستی طلاق بگیر😑

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

بعضی وقتا ادمیه و ذهن خرابش.نمی تونی..ممکنه فکر هم بکنی ی ساعت دیگه هم تف و لعنت ولی نظر شخصیم اینه ...

یه ساعت فک کردنو نه ولی ادمی که هر لحظه و روزشو به یه نفر دیگه جز همسرش فک میکنه به نظرمن خیانته بدتر از کثافت کاری حتی

من از اینایی زورم میاد جانماز آب میکشن نماز اول وقت عاشق اماما هستن و بازم کثافت کاری میکنن.

شوهر من خیلی آدمه شوخ طبعیه خیلی شوخی ها میکنه....... ولی حاضرم قسم بخورم تو این چهار سالی که عقد کردیم کوچیک ترین خیانتی نکرده بهم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

بله درسته! ای بابا نظر من اینه یه نفر میخواد خیانت کنه چرا ازدواج میکنه ادم وقتی ازدواج میکنه باید م ...

متاسفانه شرایط جامعه ما و فرهنگ از دست رفته مون.ببینید مثلا طرف میاد میگه میدونم شوهرم خائنه ولی بخاط بچه م بخاطر آبروی خانوادم بخاط نداشتن پشتوانه مالی وووو

مجبوره بمونه.شاید اگ هردوطرف موقعیت اینو داشتن ک یا از نو بسازن یا زندگی مشترک رو تموم کنن و تکلیف همدیگرو روشن اینقد خیانت نداشتیم.البته ی عده هم مریضن و تنوع طلب

متاسفانه شرایط جامعه ما و فرهنگ از دست رفته مون.ببینید مثلا طرف میاد میگه میدونم شوهرم خائنه ولی بخا ...

من منظورم اون مرد و زنیه که خیانت کرده !

میگم میخوای خیانت کنی طلاق بگیر!

اره عزیزم خیلیا درو ورم هستن که خیانت دیدن ولی بخاطر آبرو و بچه هاشون موندن!😖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨