2789
عنوان

خاطره ي بد تو بچگي

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست
تو تهران بهترین ها برای کودک خانم دکتر عاقبتی خانم دکتر سوگند قاسم زاده هستن البته ممکنه دیر وقت ...

ا مرسي عزيزم الان چهار ماهه مشاوره ميره ألبته اسم دكترشو مميزون ولي هيچ فايده نداشته حالا أين دكترا رو يخشون ميگم 😘

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شب خواب ميبينه انگار افسرده است بازي نميكنه ولي أصلا سؤال نميپرسه

عزیزم بنظر من حتمن به یک روانکاو یا یک روان شناس خوب مراجعه کنه 

ولی یادمه یک بار چنین بحثی در پیج خانم ابارشی پیش اومد که ایشون چنین توصیه ای کردند

براش توضيح بدين كه چيزي كه ديده ابراز عشق و علاقه مامان و بابا بوده بهم ديگه و مامان باباها وقتي اين كار رو مي كنن يعني خيلي هم ديگه رو دوست دارن و خيلي خوشحالن و به همين دليل همو در آغوش مي گيرن و مي بوسن! *اين توضيحات خيلي مهمه چون ذهن بچه ها از چيزي كه ديده برداشت بد و وحشتناكي داره! اونها فكر مي كنن مامان بابا دارن هم ديگه رو آزار ميدن يا خصوصا بابا داره مامان رو اذيت مي كنه و ديد خيلي بدي به موضوع رابطه جنسي يا پدر در ناخودآگاه شون شكل مي گيره! خصوصا اگر والدين رابطه پرتنشي هم به طور كلي داشته باشن كه اين زمينه نگران شدن در كودك رو صدچندان ميكنه!!

نكته مهم ديگه اينه كه حتما اجازه بدين كه در مورد ديده هاش و احساساتش و همه ترس هاش بعد از اون ماجرا حرف بزنه تا احساساتش پردازش بشه و بار سنگيني كه رو ذهنش لود ميشه كاهش پيدا كنه. 

عزیزم بنظر من حتمن به یک روانکاو یا یک روان شناس خوب مراجعه کنه  ولی یادمه یک بار چنین بحثی در ...

چه توصيه هاي خوبي مرررررسي عزيزم

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب
چه توصيه هاي خوبي مرررررسي عزيزم

خواهش میکنم

من روانشناس یا مشاور نیستم ولی بنظر خودم هم اگه این مسئله رو تابو نکنیم 

و هنگام صحبت با کودک خیلی عادی در موردش حرف بزنیم که انگار اتفاق خاصی نیفتاده بعید میدونم اون کوک افسرده یا ناراحت بشه

بهر حال موفق باشید

يعني عكس صورتش؟چرا؟

سلام 

اگر بخواهم براتون ساده توضيح بدم ، بطور كلي خاطرات بد يا جملات منفي كه دائم به يك نفر گفته ميشه مثلا " معلم به دانش آموز ميگه تو تنبلي ، تو ياد نميگيري و ...  مثل يك هاله سياه رنگ در اطراف سر قرار ميگيره ، تكنيك هايي هست كه ميشه اين هاله سياه رو پاك كرد و شخص بعد از مدتي احساس راحتي ميكنه.

اما اينكار يا با يد از نزديك انجام بشه يا تصوير شخص رو ببينم و يا نام و نام خانوادگيش رو داشته باشم .