2789
عنوان

خاطره ي بد تو بچگي

325 بازدید | 22 پست

دوستان كسي بوده خدايي تم رده تو بچگي شاهده تجاوز يا رابطه بوده باشه؟اگر اره تا چند وقت تو ذهنتون مونده راهي ميشناسين كه بشع براي اون بچه كرد روانشناس هم بردن منتهي هنوز خوب نشده

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

تو ذهنشون که میمونه ولی بمرور زمان بهتر میشن 

باید مدام بهشون گفت یه جرمه مثل‌بقیه ی جرمها 

روانشناسم باید طولانی‌مدت ببینن

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بفهمونید که اون مقصر نیست 

قربانی شده و نباید خودشو سرزنش کنه

از آمارهای تجاوز براش بگید،اینکه تقریبا اکثرا زنای دنیا تجاوز رو حالا نه لزوما رابطه ای کاملا،حتی بصورت بدون رضایت دست زدن یا حتی تجاوز کلامی رو تجربه کردن 

اون دختر الان احساس گناه میکنه و شما باید حتمن قانع اش کنید که نباید خودشو سرزنش کنه چون اون قربانی شده و کسی که باید سرزنش بشه متجاوزه 

عزیزم دوره درمان رو پیش روانشناس کودک که واقعا کارش خوب باشه باید بگذرونه 

تهرانی؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
يعني عكس صورتش؟چرا؟

به هر حرفی توجه نکنید

با عکس کودک میشه کودک درمان کرد؟  

هر روز معجزات جدید رو میشه تو این سایت

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بهش بفهمونید که اون مقصر نیست  قربانی شده و نباید خودشو سرزنش کنه از آمارهای تجاوز براش بگید، ...

عزيزم مورد تجاوز نبوده فقط ديده بعد ٥سالشه أصلا چيزي تؤيدونها در مورد اينا

چقدر از دیدن اون صحنه گذشته؟

و الان کودک مشکلی داره؟

یعنی نگرانی ،اضطراب یا حالتهای غیر عادی داره؟

خدا رو شکر من تازه داشتم یه تایپیک در مورد تجاوز در کودکی میخوندم فکر کردم اینجا هم بحث تجاوزه

خب الان بچه واکنشی نشون داده؟یعنی سوالی پرسیده یا داره خودخوری میکنه؟

اگه تجاوز دیده وخودش قربانی نشده با حرف زدن بهش بفهمون که این کار جرمه ومجازات داره وآرومش کن اما اکه شما و همسرتون رو دیده بگو داشتیم باهم شوخی میکردیم وماچون زن و شوهریم برای محبت باید همدیکرو بغل کنیم و بوس کنیم مثل اینه که من دوست دارم و بوست میکنم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

خدا رو شکر من تازه داشتم یه تایپیک در مورد تجاوز در کودکی میخوندم فکر کردم اینجا هم بحث تجاوزه خ ...

شب خواب ميبينه انگار افسرده است بازي نميكنه ولي أصلا سؤال نميپرسه

بله تهرانيم

تو تهران بهترین ها برای کودک

خانم دکتر عاقبتی

خانم دکتر سوگند قاسم زاده

هستن

البته ممکنه دیر وقت بدن ولی عالی هستن

اگه تجاوز دیده وخودش قربانی نشده با حرف زدن بهش بفهمون که این کار جرمه ومجازات داره وآرومش کن اما اک ...

من مجردم ألبته بچه من نيس