بچه ها دکتر بهم قرص ال دی داده باید حتما بخورمش؟نمیخوام بخورم آخه خیلی عوارض داره کسی اطلاعاتی داره بهم بده؟
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی اگه کیستت ریزه برو پیاده روی ورزش کن تحرک زیاد داشته باش تنبل باشی بدتر میشی صبحا روزی یایوان عرق رازیانه بخور عالیه البته این اخریو زنداییم بهم گفته ک ماما هستش
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
تو اینترنت سرچ کن. طب سنتی برای کیست ترکیب تباشیر و چیزای مختلفی داره که بنا بر کیست موجود اثرات خیلی خوبی داره. من دفعات آخری که کیست داشتم از تباشیر و آب شاهی 3 بار استفاده کردم البته همراه با نشستن توی جوشانده اذخر و تباشیر و جواب گرفتم هر بار
من ک یک کیست دو سانتی تو تخمدان راستمه سونو چندبار رفتم میگن آندومتریوما هسته... بهم ال دی دادن الان دوسال ک میخورم ولی بد عصبانیم میکنا روی کیستم تاثیرری نداره فقط وقتی میخورم درد کیست حس نمیکنم