2777
2789
عنوان

به نظرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 35 پست
منم هیچی از خونه داری نمیدونم اما دوست دارم توی مسائل مختلف ی چیزی بدونم و بلد باشم

اگر متاهلی یا قصدش رو داری حتما سعی کن خییلییی کدبانو باشی 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی     بهترین و کاملترین جواب

خواهش می کنم عزیزم .  

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
مهم ترین چیزی که هر انسانی باید بدونه حق و حقوقشه باید آگاه باشه  مخصوصا تو ایران زن ها باید ...

متاسفانه رسیدن ب این حد از رشد تو ایران خیلی زمان میبره

شاید تو شهرای بزرگ یکسری از زنان بدونن ولی قطعا تو کل ایران موضوع جا افتاده ای نیست

بیشترین دلیلشم اینه که مملکت مردسالاری اداره میشه

بستگی به اون مکان وزمانی داره که فرد داره زندگی میکنه، مثلا توی دوره ما اکثریت مهارت کامپیوتر وزبان ...

واااااقعا که درسته ... یکسری کتابا حتی اگر توی سلیقه آدم نیست باید خونده بشه 

به نظرم یه خانوم باید آشپزی و خانه داری و رقص و آرایش رو در حد خوب بلد باشه 

حالا اگر شاغل هست تحصیلات مرتبط اگر نیست کار های جانبی خونه مثل خیاطی و..

واااااقعا که درسته ... یکسری کتابا حتی اگر توی سلیقه آدم نیست باید خونده بشه 

ما توی قرن 21 زندگی میکنیم و دوره ی ما دوره ایه که روز به روز تکنولوژی پیشرفت میکنه اگر مطالعه نداشته باشیم و از اتفاقاتی که توی دنیا میرفته با خبر نباشیم از دنیا جا میمونیم

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
نه مجردم اصلا هم قصد ندارم راستش ی جورایی از آشپرخونه فراریم هیچ علاقه ای ندارم ب یادگیری   &n ...

بر عکس من کار خونه رو دوست دارم اما چون شاغلم وقتشو ندارم البته آشپزیم خوبه و همیشه غذام مرتبه 

نه مجردم اصلا هم قصد ندارم راستش ی جورایی از آشپرخونه فراریم هیچ علاقه ای ندارم ب یادگیری   &n ...

اشتباهه باید یاد بگیری یکی از چیز هایی که این روزا آدما باید توش سررشته داشته باشن آشپزی هستش زن و مرد هم نداره ولی خب زنا بیشتره

بر عکس من کار خونه رو دوست دارم اما چون شاغلم وقتشو ندارم البته آشپزیم خوبه و همیشه غذام مرتبه 

دقیقا منم عاشق آشپزی و نظافتم

ما توی قرن 21 زندگی میکنیم و دوره ی ما دوره ایه که روز به روز تکنولوژی پیشرفت میکنه اگر مطالعه نداشت ...

راستش من همیشه حس میکنم از خودم راضی نیستم هرچی بیشتر تلاش میکنم کمتر از خودم راضی میشم

حس خوبی نیست

همش احساس میکنم مهارتایی که باید تا این سن کسب میکردمو ندارم

خیلیارو میبینم که تو موقعیت من هستن یا کمی پایین تر ولی راضین اما من همیشه دنبال محالات میرم 

میخواستم ببینم دیگران چ مهارتهایی دارنو چقدر کامل تر از من هستن

راستش من همیشه حس میکنم از خودم راضی نیستم هرچی بیشتر تلاش میکنم کمتر از خودم راضی میشم حس خوبی نیس ...

خب شما چه مهارت هایی داری؟

منم شاغلم و خیلی کارای دیگه دارم یعنی زیاد وقت ندارم ولی اگر داشته باشم و بخوام آشپزی کنم غذایی که درست میکنمو خودم نمیتونم بخورم ولی کارای خونه رو انجام میدم