2777
2789
عنوان

کیا با لتروزول و امپول hmg باردار شدن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 23916 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماهی ک باردارشدم فقط لتروزول خورده بودم بدون امپول

ماهای قبلش کلی داروها مختلف و امپول استفاده کرده بودم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
منم ماهی ک باردارشدم فقط لتروزول خورده بودم بدون امپول ماهای قبلش کلی داروها مختلف و امپول استفاده& ...

منم اولش لتروزول خوردم.خیلی اعصابم خورده.۵ روز به موعدم مونده بی بی چکم منفی شد😭😭😭

منم pco بودم عزیزم ، اول لتروزول خوردم و hcg نزدم ولی ماه بعدش هم لتروزول خوردم هم دو تا hcg زدم خدا رو شکر نتیجه گرفتم الانم نی نیم کنارم خوابیده ، فقط اصلا استرس نداشته باش چون خیلی تاثیر منفی داره ، انشالا به حق شش ماهه امام حسین یه نی نی ناز و سالم میاد بغلت عزیزم 

خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 
منم pco بودم عزیزم ، اول لتروزول خوردم و hcg نزدم ولی ماه بعدش هم لتروزول خوردم هم دو تا hcg زدم خدا ...

اااخی عزیزم خدا حفظش کنه.ایشالله.دعا کن برای هممون.خیلی استرس دارم😭

منم اولش لتروزول خوردم.خیلی اعصابم خورده.۵ روز به موعدم مونده بی بی چکم منفی شد😭😭😭

ببین هیچ چیز جز استرس مانع بارداری نمیشه

بی خیال باش 

من اونقدر با داروهای مختلف باردار نشدم ک فکرشو نمیکردم لتروزول جواب بده کلا بی خیال شدم اون ماه یهو فهمیدم باردارم

دکترم همش میگفتا استرست بدتر از همه چیزه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

آمپول نزده بودب ؟شاید زود بی بی چک زدی بازم صبر کن ببین چی میشه

خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 
اااخی عزیزم خدا حفظش کنه.ایشالله.دعا کن برای هممون.خیلی استرس دارم😭

عزیز دلممم ، واقعا درکت میکنم چون خودم دقیقا شرایطت رو داشتم ، انشالا زود زود نی نی میاد تو دلت 😘😘😘😘