2777
2789
عنوان

واکسن 18ماهگی و قد و وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
من ک راضی ام از ویواکیدز اشتهارو زیاد میکنه برادخترمن ک اینجوره واینکه سویق کودک بخربراش تاپنج سالگی ...

باشه ممنون حتما می‌گیرم بعد واسه میان وعده جز میوه چی میدبن به نی نی تون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سویق کودک با شیر بهش میدم

سویق گندم هم همیشه تو غذامون میریزم چون از غذای خودمون میخوره واسش خیلی خوبه

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

عزیزم هرغذاییو بده خودش بخوره بذار کثیف کاریم کرد اشکال نداره هم یادمیگیره هم اشتهاش به غذا بیشتر میشه

راستی در روز چندبار شیر میخوره؟

شیرخشک میخوره یا شیر خودتو یاشیر پاستوریزه؟

باشه ممنون حتما می‌گیرم بعد واسه میان وعده جز میوه چی میدبن به نی نی تون؟

بستگی داره عزیزم ی روز بهش شیرو بسکوییت میدم یروز میوه گاهی سیب زمینی و..

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
اها برای همون تعجب کردم .دختره یا پسر ..پسرمنم یکسالشه.اشتها بچتون خوبه؟

پسر

اشتهاش خوبه خدا رو شکر

کشک و انگور و هندونه رو خیلی دوس داره

ما هم مرتب بهش میدیم بخوره

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
پسر اشتهاش خوبه خدا رو شکر کشک و انگور و هندونه رو خیلی دوس داره ما هم مرتب بهش میدیم بخوره

خیلی خوبه.پسرمن لاغره و کم اشتها

پس چرا تپل نیست اشتهاش خوبه؟صبحانه هم میخوره؟پسر من نه 

عزیزم هرغذاییو بده خودش بخوره بذار کثیف کاریم کرد اشکال نداره هم یادمیگیره هم اشتهاش به غذا بیشتر می ...

خودش غذاشو میخورع اکثرا بعد منم میدم میگه نمیخوام خیلیم کثیف کاری می‌کنه ولی میگم اشکال نداره بزار بخوره شبا شیرخشک روزها شیر گاو البته ی ماهه شیر گاو میدم شیر خوب میخورع

خیلی خوبه.پسرمن لاغره و کم اشتها پس چرا تپل نیست اشتهاش خوبه؟صبحانه هم میخوره؟پسر من نه 

پسر منم تپل نیست ولی استخون بندیش درشته مثل باباشه

صبحانه هم شیر یا تخم مرغ بیشتر بهش میدم..بیشتر وقتا هم ظهر ساعت دو بیدار میشه دیگه نهار میخوره بجای صبحونه