2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چه کاری ولی بنظرم کاری باشه که خرابی وضررش کم باشه مثلا میوه فروشی اگه نفروشی زود خراب میشه یا گل فروشی اینا ولی لوازم پلاستیکی موندگارند نفروشی زود نگران نیستی خراب شه

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
من دلم میخواست یه کتاب فروشی بزنم شاید درآمد خوبی نداشته باشه اما خیلی حس خوبی داره اگه به فکر درآ ...

نه درآمد مشاور املاک به نظرم اصلا درست نیست و از لحاظ شرعی شبهه داره یه کاره بهتر درآمدش هم مهمه ولی نمی شه از اولش انتظار درامد زیاد داشت باید راه بیفته 

سرمایت چقده؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خیلی سرمایه می خواد 

اره بنظرمنم تولید کردن بهتره

با چند کارافرین موفق تو شهرت حرف بزن یا سرچ کن حرفاشونو بخون

فکرکنم مشاوره کارافرینی هم داشته باشیم ، بپرس ازشون

زندگی کارافرینها بنظرم بتونه بهت کمک کنه سرچ کن سایتاشو

همینطور برنامه پایش....یه نرم افزار هم دارن برا این قضیه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس