2777
2789

بچه هامن هفته ۳۰بارداریم آبله مرغون گرفتم کل بدنموصورتم دونه های قرمزشده توروخدابگیدچیکارکنم هفت ماهه زحمت میکشم خدایی نکرده برادخترم مشکل پیش نیادکسی بوده اینجوری شده باشه

بسه تمومش کن 😣😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط تا ١۶ هفته مشکل ایجاد میکنه 

نگران نباش زنداییم گرف تو بارداریش هیچیش نشد

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
عزیزم فقط تا ١۶ هفته مشکل ایجاد میکنه  نگران نباش زنداییم گرف تو بارداریش هیچیش نشد

منم شنیدم که اواخر چیزی نمیشه ولی از تب ممکنه خدای نکرده جنین تشنج کنه.🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عزیزم باید قبل از بارداری تست میدادی و اگه ایمن نبودی، حتما واکسن میزدی. الانم سریع برو دکتر.

رفتم دوسه تامیگن یآمینیوسنتزکن الان ازمایش خون دادم

بسه تمومش کن 😣😔😭

عدس بپز هرروز یه کاسه بخور جوری درست کن بیشتر ابدار باشه.

کمی هم بریز داخل قابلمه بدون اینکه ادویه ونمک و...اضافه کنی وقابلمه هم پر اب کن بذار بپزه کامل رنگ پس بده باهاش بدنت بشور چندروز اینکارو تکرار کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧