2777
2789
عنوان

توروخدابیایدآبله مرغون توبارداری😢😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست
اخه ازمایش خون نوشت اگه دورازجون خوب نبودامینیوسنتزکنه چیکارکنم😭😭

انشاالله که چیزی نیست دکترا فقط بلدن استرس بدن . فوقشم اینه امینو بدی دیگه.اونجوری خیالت حسابی راحت میشه . همه چی رو بسپار به خدا .مطمئن باش خودش ازش مواظبت میکنه عزیزم

نه خدا نکنه هر چیزی تو دست خداست .... من میشناسم تصادف بدجور کرد بچه سالم موند.... ولی ابله میدونم ب ...

چکاپ ینی سونوگرافی منظورته؟ازداداشم گرفتم

بسه تمومش کن 😣😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چیکارکنم زودترازبدنم پاک بشه ؟؟

من ابله گرفتم تو 20 سالگی مردم زنده شدم یکماه توخونه بودم.... ویروس هست هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط استراحت حمام خنک لیف نکشی نخارونی چون جاش گود میشه سوپ چیزا خنک هم بخور .... اعصابم خراب شد گفتی ابله گرفتم 

وای پس چرا رفتی پیشش دختر ... منم از خواهرم گرفتم... اونم از خیاطی رفته بود لباس پرو کنه برا مدرسه یه لباس میکردن تن همشون از رو اون میدوختن معلوم نبود نفر قبلی ابله داشت واهرم از اون گرفت بعدم ما گرفتیم.... متخصص زنان کامل راهنماییت میکنه چکار کنی ولی برا سلامت بچه حتما یه دکتر خوب برو و بچه رو چکاب کن 

هفته چن گرف بچش سالمه؟

نمیدونم والا

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

اصلااااااا نگران نباش من خودم از دکترم پرسیدم گفت فقط سه ماع اول خطر ناکه فقط هرروز دوش بگیر قران بخون عدس بخور 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
عزیزم دکترو که حتما برو ولی نگران نباش من تو سه ماه اول بارداری گرفتم خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

سلام عزیزم ،شما هفته چندم مبتلا شدید؟خدا را شکر که همه چیز خوب بود

نگرانی درمورد ناهنجاریها نداشتی؟

سلام عزیزم ،شما هفته چندم مبتلا شدید؟خدا را شکر که همه چیز خوب بود نگرانی درمورد ناهنجاریها نداشتی؟

سلام ممنونم گلم راستش دقیقا یادم نیست الان پسرم ۱۲ سالشه ولی فکر کنم هفته های ۴و ۵ به بعد بود چرا بودم اما اون موقع مثل الان گوشی و نت نداشتم بخوام سرچ کنم مطلب بخونم و خیلی نگران بشم. دکترم که رفتم چیز خاصی نگفت یه پماد و شربت بهم داد خوب شدم 

ببخشید میشه بگید بچه دوستتون چی شد؟همه چی خوبه؟

اره عزیزم زایمان کرده بچشم 6 7 ماهشه. البته همون وقع بعضی دکترا گفتن باید بچه رو بندازه که خداروشکر گوش نداد بازم تشخیص دکتر لازمه 

دخترم تمام زندگی من