2777
2789
عنوان

حرفایی که شوهرم تودعوا بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 34 پست
من اگه این حرفا رو میشنیدم مهریه رو اول اجرا میذاشتم بفهمه دنیا دست کیه، بعد بلایی به سرش میوردم بیا ...

خونوادم پشتم نیستن

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه چرا جاریت باید بدونه دعواتونو؟😐 بعدش اینکه نه حرفای تو بغلی ملاکه نه حرفای تو دعوا. توه ...

اخه ازدلم بیرون نمیره

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
میگم اون ۷سال ازم بزرگتره یبارداشت ازاخلاقاشون میگفت من اززندگیم براش نگفتمممم

خب ما همون اول کامنت دادیم به این قسمت نرسیدیم.

کلا خوش زبون بودن بد نیست.جاریت ولی قمپز در کرده کلاس بیاد وگرنه اونم بی مشکل نیست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یعنی چی چاخانی من نفهمیدم منظورتو؟

منم😐

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بعضی کامنت ها  فقط حیرت آدمو  زیاد میکنن

دوست عزیز !  اگر کمک موثر و درست و عاقلانه ای از دستت بر میاد  ارائه بده

و الا  کولی بازی و شلوغ بازی رو خود استارتر هم بلده

تاپیک زده ک سیاست یاد بگیره  و بهش کمک شه  تا زندگی ش  درست شه !!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه ازدلم بیرون نمیره

عزیزم😑

اهمیت نده به این حرفا.تو زن قدرتمندی هستی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خونوادم پشتم نیستن

خب این يه بحث ديگه است

هر آدمی از موضع قدرتش حرف ميزنه

باید بگردی موضع قدرتت و پیدا کنی، حالا که خانواده ات پشتت نيستن باید با سیاست دنبال این باشی که خودت به يه قدرت تبدیل بشی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
ینی باحرف خرش کنی😐

کتاب شعر بخون روحیت لطیف بشه،تو عصبانیت استدلال نیار براش،جلو دیگران حتی بچه هات بحث نکن نه اینکه بترسی ،چون نمیخوای قدرت تو و شوهرت پایین بیاد.کتاب بخون و اعتماد بنفستو ببر بالا.مرتب باش.نظافت شخصیتو رعایت کن.بهیچ وجه گیر نده  و اولویتت رو خودت بزار.

مرسی درک میکنی😍

کتاب هنر زن بودن  رو بخونید حتما 

شروع کنید ب  کشف قلق های همسرتون 

کلام تونو  و مدل حرف زدن تون  تحکمی و دستوری نباشه 

اگر چیزی میخواید ؛ با محبت  و آرامش  و در وقت مناسب طرح نیاز کنید 

وقتی همسرتون گرسنه  یا خواب آلود یا خستن ، صحبت های مهم و اساسی و ناراحت کننده  نکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چجوری😐

اولا اجازه نده تحت هیچ شرایطی بفهمه خانواده ات پشتت نيستن، یعنی تهدید الکی نکن وقتی خودت ميدوني پشتت و نميگيری، پس تهدید به قهر و اینا کنسله

یجوری نشون بده که از منش و شخصیت و آبروداری بالا هست که با خونواده ات درميون نمیذاره، منت هم گذاشتی سرش اينطوري

بعد بشين فکر کن ببین منظورش اينه ميگه باید خرم کنی چيه، تا حالا شده از ظاهرت ایراد بگيره؟ شده از رابطه ج ن س ی ایراد بگيره؟ ( رابطه ج ن س ی واقعا پنجاه درصد ازدواج باید خیلی براش وقت بذاريد و اهمیت بديد و آموزش بیشتر و بیشتر ببینید، بخصوص شما که خانوم هستی و تو رابطه ج ن س ی خانم مدیر هست) بعد ببین رفتارات دلبرانه هست یا نه

ببین دلیل اون حرفش چی بوده که گفته باید خرم کنی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹