2777
2789

احساس میکنم شوهرم با شماره من واتس آپ نصب کرده تو گوشی خودش.. 

چون یک بار گفت فلانی هر پیامی رو گوشی خانومش بیاد رو گوشی اونم میاد... و بعد احساس میکنم میفهمه من چه پیام هایی میدم ب دوستام

مثلا همون روز ک من درموردش با دوستم صحبت میکنم... شوهرم میگه من همه چی رو میدونم و بعضیا میخوان منو خراب کنن و از این حرف ها... 

چطور بفهمم این کار رو کرده یا نه؟ 

اصلا اجازه نمیده به گوشیش دست بزنم و رمز گوشیش هم بهم نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واتساپ برو قسمت پروفایلت اگه اسمت اسمیه که خودت انتخاب کردی نصب نکرده

وگرنه کوچکترین تغییری تو اسمت ینی داره واتتو

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

دلیت بزن 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

نمیشه واتس اپ شمارو رو گوشی خودش نصب کنه واتس اپ همچیم قابلیتی نداره چون وقتی اینکارو کنه و شمارتو بزنه همش میگه حساب کاربری با این شماره وجود دارد. نمیشه. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه پیام بده به یکی از دوستات بنویس شوهرم واتس منو رو گوشی خودش داره نمیتونم یه قضیه مخفی و مهم رو بهت بگم بیا واتس اون خط که فقط خودت داری، بعد ببین عکس العملش چیه 😁😁

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

پاکش کن با یه شماره جدید بیا بعدشم یه نصیحت هیچوقت راجعب زندگیت بخصوص شوهرت با دوستات صحبت نکن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔