2777
2789
عنوان

قید کارو بخاطر بچه و شوهر زدم !

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 43 پست
واقعیتو بگم دوست ندارم بچم چند تربیته باشه و البته من تو این شهر غریبم ! پرستار بچه مشکلات خودشو دا ...

منم به همين خاطر جند تربيتي دادم مهد و پشيمون هم نيستم الان ماشالله پسرم مردي شدهه ولي از يكماهكي كذاشتم مهد ،من واقعا سر كار نرم افسرده ميشم ،حالا انشالله بزركتر شد برگرد

مهربان باشیم
دوستان به منم کمک کنید  می خوام برم سر کار پاره وقت تا ساعت 1 به نظرتون خوبه قبل بچه دار شدن س ...

حتما برو

آدم این همه درس نمیخونه که بعد بخواد بذاریش کنار

شما که سابقه کار هم داشتی حیفه بشینی خونه

کار گردن اعتماد به نفس و استقلال میده

معلوم نیست آینده چی بشه. بهتره بری سرکار که اگر فرضا مشکلی پیش اومد دستت جلوی پدر دراز نشه! بتونی خودت و بچت رو تامین کنی. احساس مفید بودن کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان به منم کمک کنید  می خوام برم سر کار پاره وقت تا ساعت 1 به نظرتون خوبه قبل بچه دار شدن س ...

بچه داری ؟اگر کم نمیاری برو

من بهترین غذا رو میپختم .خونه رو تمیز میکردم .غذای بچه .لباساش .بازی باهاش.مهمون داری و ....واقعا کم اوردم

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
مثل سابق واسه شوهر و پسرم انرژی نداشتم .و تصمیم گرفتم تا دوسالگی پسرم بیخیال کار بشم !

خوب کردی بابا.دوسال دیگم نیرو پرستار میخان.پرستار رو زمین نمیمونه.قراد دادی بودی؟دولتی یا خصوصی؟چ بخشی بودی

ی پرستار ی شب بره بجای ۱۲ساعت ۱۹ساعت براش حساب میشه.ولی ازمایشگاه همون ۱۲ساعت!!!موزفی ی پرستار ۱۵۴ول ...

عزیزم موظفی فقط یه حرفه !هر جایی ک بری تا دلت بخواد اضافه کار اجباری بهت میدن

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
خوب کردی بابا.دوسال دیگم نیرو پرستار میخان.پرستار رو زمین نمیمونه.قراد دادی بودی؟دولتی یا خصوصی؟چ بخ ...

بخاطر اینکه نیم شیفت برم رفتم خصوصی .بخش داخلی جراحی .خداییش تو این بخش دیوونه شدم !شاید اگر بخش ارومی بود با قضیه کنار می اومدم ولی انقدر خستم ک فقط دلم میخواد از این موقعیت استفاده کنم و یه ذره استراحت کنم !

عزیزم موظفی فقط یه حرفه !هر جایی ک بری تا دلت بخواد اضافه کار اجباری بهت میدن

خب ازاف کار زیاد بعلاوه ۱۹۶ساعت میترکی دیگه!!!ولی با ۱۵۴ساعت که هفت شب درماه میشه پرش کرد.ازاف کار رفتنشم زیاد سخت نیست.پرستار که باشی شیفت که تموم بشه.مسعولیتت تمام شده ولی ازمایشگاه چی .تا کلی درگیرجواب ازمایشو ....اینا هستی

بخاطر اینکه نیم شیفت برم رفتم خصوصی .بخش داخلی جراحی .خداییش تو این بخش دیوونه شدم !شاید اگر بخش ارو ...

هی وای .من اگه پرستاری خونده بودم الان تو بیمارستان خودمون حداقل سوپر وایزر بودم

خب ازاف کار زیاد بعلاوه ۱۹۶ساعت میترکی دیگه!!!ولی با ۱۵۴ساعت که هفت شب درماه میشه پرش کرد.ازاف کار ر ...

خسته نباشی واقعا.من ک جا زدم 😶😶😶

بچه داری ؟اگر کم نمیاری برو من بهترین غذا رو میپختم .خونه رو تمیز میکردم .غذای بچه .لباساش .بازی با ...

اره یه دختر 18 ماهه تا بخوام برم میشه 22ماهش 

از اینکه آدم ترسویی شدم از خودم متنفرم 

هی وای .من اگه پرستاری خونده بودم الان تو بیمارستان خودمون حداقل سوپر وایزر بودم

چند سالته ؟نمیشه بخونی ؟