2777
2789
عنوان

قید کارو بخاطر بچه و شوهر زدم !

612 بازدید | 43 پست

قبلا گفتم بهم کمک کنید بگین چکار کنم .برم سرکار یا نه !

پرستارم .بخاطر پسرم هفده شیفت در ماه میرفتم .به عبارتی نیم شیفت میرفتم !اما بعد از چهار ماه با بچه قید کارو زدم !

خیلی خسته بودم .میخواستم بهترین زن .بهترین همسر و بهترین مادر باشم

شاید از نظر خودم و دیگران همه چی خوب به نظر می اومد

اما از نظر جسمی بدجوری کم اوردم !خودمو نابود کردم

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

ایشالله خدا به دلت ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به سه سال برسه میره مهد

همزمان شما هم برو سرکار

8 تا 2 مهد کودک هست وقت شما هم آزاده میتونی مفید استفاده کنی از زمانت بعدم با هم برگردین خونه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

چ بد چند سال سابقه داشتی ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگر نمیتونستید خیلی کار خوبی کردید.سلامتی و آرامش خاطر شما از همه چیز مهمتره.

انشاالله بزرگتر که شد ادامه میدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حيف شد ولي خب شدهه ،نمي تونستي پرستار بكيري يا مادري ،خواهري

واقعیتو بگم دوست ندارم بچم چند تربیته باشه و البته من تو این شهر غریبم !

پرستار بچه مشکلات خودشو داره .همیشه بهتره اخرین گزینه باشه !!

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
پرستاری که عالیه.من ازمایشگام.واقعا مزخرف ترین شغله

چراااا ...من یه مدت عاشق رشته علوم ازمایشگاهیی بودم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

مثل سابق واسه شوهر و پسرم انرژی نداشتم .و تصمیم گرفتم تا دوسالگی پسرم بیخیال کار بشم !

پرستاری که عالیه.من ازمایشگام.واقعا مزخرف ترین شغله

هر کاری سختی خودشو داره .ازمایشگاه ک بد نیست