2777
2789

سلام دوستان اولش بگم اینا همه حقیقت زندگی منه  خدا شاهده و میدونه اگه کسی میخواد بیاد بگه دروغ میگم نیاد اصلا دوم من نمیتونم طلاق بگیرم چون یه دختر بچه ی 4 ساله دارم و یه پدر مریض و خواهر برادر دم بخت که نمیتونم زندگی اونا رو هم خراب کنم به خاطر خودم تو رو خدا منو راهنمایی کنید چی کار کنم من 10 ساله ازدواج کردم و یه دختر 4 ساله دارم 

منتظریم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از ده سال

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

5 سال اول زندگی با شوهرم زیاد مشکل نداشتم نکه نداشتم اما خب بیشتر مربوط به خانواده هامون بود مشکل ما اما عاشق هم بودیم و خوش شوهرم هیچی نداشت اومد خواستگاری من یه پسر دانشجو که تازه رفته بود سر کار خیلی مهربون بود باهام اما قاتی میکرد بد قاتی میکرد تا اینکه اصرار کردم فوق لیسانس بگیره اصرار کردم لباس پوشیدنش عوض بشه یه جورایی عوضش کردم تا اینکه بهش پیشنهاد کار تو تهران شد

خیلی خوشحال شدم که پیشرفت کرده و یه کار خوب بهش پیشنهاد شده باهاش راهی تهران شدم و خونه گرفتیم و اسباب بردیم تهران اما همون شب اول کذایی یه چیزی فهمیدم اینکه با یه دختره تو واتس آپ ارتباط داره

5 سال اول زندگی با شوهرم زیاد مشکل نداشتم نکه نداشتم اما خب بیشتر مربوط به خانواده هامون بود مشکل ما ...

مردا جنبه بالا رفتن ندارن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.