2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم لطفا بیاین

102 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من و جاریم عروسیمون یک هفته بهم داشت بچه هامونم یک ماه.حالا از اینا بگذریم جاریم خیلی به خودش میرسه هم به خونش یکسره به منم میگه اینو عوض کن اینو بخر ولی خب درامد شوهرمن اندازه ی برادر شوهرم نیست من از یه طرف میخوام شوهرمو درک کنم باهاش سازگاری داشته باشم از یه طرف منم دلم میخواد خرج کنم به خونم برسم.چند دقیقه پیش تو تل پیام داده براتون میزارم حالا

دلتون بی غم🌹

متنی فوق العاده از شادروان دكتر امیر ناصر كاتوزيان " پدر علم حقوق ایران "

تو یک زنی...

زیبا باش!

لباس خوب بپوش !

ورزش کن !

مواظب هیکل و اندامت باش !

هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد!

همیشه بوی عطر بده!

مطالعه کن و آ گاهيتو بالا ببر.

خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در يک خلوت دنج ميهمان کن !

براي خودت گاهی هديه ای بخر !

وقتی به خودت و روحت احترام می گذاری

احساس سربلندی می کنى

آنوقت ديگر از تنهايي به ديگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد می کنی

يادت باشد...

"برای یک زن عزت نفس غوغا ميکند"

🌿

🌾            

🍃🌺

💐🌾🍀🌼🍃https://telegram.me/joinchat/AAAAAD1pltfe11NP8RBcNg

دلتون بی غم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❖ متنی فوق العاده از شادروان دكتر امیر ناصر كاتوزيان " پدر علم حقوق ایران " تو یک زنی... زیبا ...

خب اینو که راست گفته و هزینه زیادیم فکر نمیکنم بخواد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
خب اینو که راست گفته و هزینه زیادیم فکر نمیکنم بخواد

اره ولی بخدا من همش میگم باید باشه تامنم بخرم ولی اون میگه حالا نخر تا پس فردا خرج یکی دیگه کنه

دلتون بی غم🌹

ماهم قراره واسه ان شا ال... واسه ی برج شیش و هفت خونمونو عوض کنیم بریم یه شهر دیگه وهم شوهرم یه کاری راه بندازه واسه همون میگم جهنم این چند ماهم روش

دلتون بی غم🌹
شوهرت مهمه در حد خچدتون برس یه خونه زندگیت با سلیقه

عزیزم خونم بزرگه من الان باید یه دست مبل دیگه بخرم تا پذیرایی خونم پر بشه یا مثلا من پنج ساله اومدم خونه خودم اون میگه الان باید جاکفشیتو عوض کنی خب منم دوس دارم ولی نگاه به جیب شوهر که میکنم نمیشه

دلتون بی غم🌹

عزیزم خودت و شوهرت از هر چیزی مهم ترین, اگه بخوای به نظر دیگران اهمیت بدی باید روزانه وسایل خونتو تغییر بدی,اهمیت نده 

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
عزیزم خودت و شوهرت از هر چیزی مهم ترین, اگه بخوای به نظر دیگران اهمیت بدی باید روزانه وسایل خونتو تغ ...

ممنون عزیزم ولی نمیدونم تو شرایطش بودی یا نه خیلی بده دچار یه دوگانگی شدم نمیدونم کدوم درسته

دلتون بی غم🌹

اخه یه جوری هم برخورد میکنه انکار من یاد ندارم هی میگه این کارو بکن اون کارو بکن خب منم خسته شدم انقد دلم میخواد بگم خودم میدونم ولی لازمش پوله تا نباشه که نمیشه

دلتون بی غم🌹

اون روزم یه بنده خدایی از فامیل شوهرمون فوت شده که شوهرش خیلی پولداره حالا اقاهه که پیره میخواد زن بگیره به من میگه نگا حالا هی خرج نکن ببین میخواد زن بگیره

دلتون بی غم🌹