2777
2789
عنوان

آب کردن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست

بچه ها منم این مشکل رو دارم الان هشت ماهه زایمان کردم میخوام شروع کنم به لاغری امروز وفردامیکنم 😧😧😧😧

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به عنوان کسی که سالهاست ورزش میکنه بهت میگم امکان نداره که بتونی بدون کاهش وزن شکمت رو آب کنی ...

عزيزم من وزنم ٥٥ بايد باشه و قدم ١٥٦ هست ،يكم شكم دارم چيكارش كنم اب بشه؟؟؟؟

خوش اومدی منم قصدشو دارم بعد زایمان قبلم تو آب کردن شکم و پهلو موفق بودم الانم چهارماهه زایمان کر ...

چطور توی زایمان اولتون شکم وپهلو آب کردین؟ 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️🙏خدایا شکرت🙏❤️
نمیدونی قد و وزنت رو 😱

نه بابا کلا خودمو فراموش کردم ولی دیگه میخام ب خودم برسم من میتوانم  

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند

[QUOTE=93766939]شما چیکار کردی از زایمان قبلیتون اخه من از مجردی شکم داشتم دیگه  بعد زایمانم ک سزارین بود خیلی ...[

ورزش کردم, پیلاتس

پیلاتس رو اگه زیر نظر یه مربی خوب انجام بدید بدون لاغری همه جای بدن میتونین چاقی موضعی تون رو برطرف کنید.

البته ورزش تنها کاری از پیش نمیبره باید تغذیه تون هم اصلاح کنید.

مهم تر از همه اصلاح طبع تون هست. گفتید که سزارین شدید، همه ی جراحی های بدن سردی میاره و بلغم افزاست

سردی و تری هم چاقی میاره. حتما طبعتون رو اصلاح کنید 

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...

الان اکثر دوستان میگن حلقه پس با یاری خدا و اراده خود تنبلم زرنگ میشم و پیش بسوی چربی سوزی همین الان میرم حلقه میگیرم اگه پسر شیطونم بزارتم حلقه بزنم  

[QUOTE=93766939]شما چیکار کردی از زایمان قبلیتون اخه من از مجردی شکم داشتم دیگه  بعد زایمانم ک ...

طبعم ک گرمه 

پیلاتس منظورتون دستگاهست

من وقتی طبعم اصلاح شد و به سمت گرمی رفت دقیقا احساس میکردم حجم شکمم داره کمتر میشه

قبل از بارداری دومم شکمم مثل مجردی سفت شده بود کاملا

وقتی طبعم به سمت گرمی رفت دیگه شکمم شل نبود سفت شد 

بچه ها منم این مشکل رو دارم الان هشت ماهه زایمان کردم میخوام شروع کنم به لاغری امروز وفردامیکنم 😧😧 ...

بیا خواهر بیا با هم بریم تو کارش خیلی خوبه ک بعد هشت ماه بهش فکر میکنی من بچه ام سه سالشه تازه یادم افتاده شکمم بزرگه البته مجال کر کردن بهم نداده همش درگیرش بودم نمیتونستم کلاس برم ک الان دوستان میگن تو خونه هم میتونی حلقه بزنی

من وقتی طبعم اصلاح شد و به سمت گرمی رفت دقیقا احساس میکردم حجم شکمم داره کمتر میشه قبل از بارداری د ...

تو رو خدا به من کمک کن مزاجمو بشناسم و گرمش کنم😭منم قبول دارم حرفتو که مزاج خیلی مهمه در رابطه با چاقی

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
من وقتی طبعم اصلاح شد و به سمت گرمی رفت دقیقا احساس میکردم حجم شکمم داره کمتر میشه قبل از بارداری د ...

من شکمم سفت سفته ولی مث ی توپ اومده جلو از بغل شکم ندارم مث ی توپ فقط تیزه همش ازم میپرسن چند ماهته خجالت میکشم

طبعم ک گرمه  پیلاتس منظورتون دستگاهست

نه پیلاتس یه نوع ورزشه شبیه یوگا

منم طبعم گرمه اما زایمان خصوصا سزارین که یه نوع جراحیه طبع رو عوض میکنه خواهی نخواهی!

ما یه طبع اصلی داریم یه طبع عارضی

طبع اصلی من گرم بود اما بعد از زایمان سردی بهم عارض شد که برطرفش کردم