2777
2789
عنوان

آب کردن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مبرفتم پیاده روی امابدترپاهام لاغرشده شکم دارم ویکم پهلو.چنددقبقه بایدحلقه بزنی هروزیاروزدرمیون؟

من هرروز یه ربع میزنم،یه روز طرف راست یه روز طرف چپ،همین اندازه بزنی تاثیرشو میبینی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

حلقه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

هر روز تا ۲۰ روز زیره سیاه بریز روی ماست سالاد برنج هر چی خیلی خوبه البته بعضی ها دم میکنن به این صورت که زیره و از شب قبل خیس میکنن صبح روز بعد میجوشونن با چند قطره ابلیمو اگرم خواستن یه کوچولو عسل اضافه میکنن میخورن ولی خودم این روش رو امتحان نکردم فقط روی برنج و ماست و اینا تست کردم( موقع پریود اصلا نخور خونریزی رو زیاد میکنه )

خوش اومدی منم قصدشو دارم بعد زایمان قبلم تو آب کردن شکم و پهلو موفق بودم الانم چهارماهه زایمان کر ...

شما چیکار کردی از زایمان قبلیتون اخه من از مجردی شکم داشتم دیگه  بعد زایمانم ک سزارین بود خیلی بدتر شد 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
عزیزم به عنوان کسی که سالهاست ورزش میکنه بهت میگم امکان نداره که بتونی بدون کاهش وزن شکمت رو آب کنی ...

نمیدونم   

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند