2777
2789
عنوان

جای واکسن بدو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 53658 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم, بله, دکتر بردم گفتن بخاطر واکسنه اصلا بهش دست نزنید گفتن ممکنه چندسال طول بکشه تا خوب بش ...

ممنونم از اینکه جواب دادید خیلیییییی نگرانم من آخه تا سر شونه های بچم رفته. اصلا ورم نداره فقط زخمش داره روز به روز بزرگتر میشه 

ممنونم از اینکه جواب دادید خیلیییییی نگرانم من آخه تا سر شونه های بچم رفته. اصلا ورم نداره فقط زخمش ...

خواهش میکنم عزیزم واسه پسر من پشت سرش حتی یه دونه زده که دکتر گفت اینم از واکسنه, اگه خیلی نگرانی دکتر نشون بده من چند جا بردم گفتن بخاطر واکسن هست, وقتی سرباز کرد خیلی بهتر شد الان باز یکم متورم شده این ممکنه چند دور همینطور بشه به من گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما،مال دخترمن بادکرده قرمز شده،روشم پوسته داده وسفته ونگاه میکنی یه لکه انگارزیرش چرکه زرد هست الان 50روزشه چکارکنم تاکی این جوری میمونه باید دکترببرم یاطبیعیه ممنون جواب بدید

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
سلام خانما،مال دخترمن بادکرده قرمز شده،روشم پوسته داده وسفته ونگاه میکنی یه لکه انگارزیرش چرکه زرد ه ...

سلام عزیزم اصلا بهش دست نزن خودش سرباز میکنه خوب میشه واسه پسر منم اخر سربازکرد خوب شد اگه استرس داری به دکتر نشون بده من چندتا دکتر نشون دادم همینو گفتن

تا یکسالگی ممکنه زخم باشه اما اگه زیر بغلش حالت توده شد یا درناک و خیلی متورم بود ببر دکتر در غیر ای ...

سلام میشه بگین این آزمایش آنتی بایدچیه آخه خواهرزادم هم دوسالشه تازگیامامانش متوجه شده جای واکسن رودستش نیست اصلااگه جاش نمونه یعنی مشکلیه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
تا یکسالگی ممکنه زخم باشه اما اگه زیر بغلش حالت توده شد یا درناک و خیلی متورم بود ببر دکتر در غیر ای ...

سلام پسر منم الان2سالشه دقت ک کردم دیدم جایه واکسن نداره

خطر ناکه؟چیکار کنم؟

سلام خوب هستین،پسر من ۵ ماهشه دقیقا نزدیک جای واکسنش روی بازوش خودشم نزده بیرون زیر پوستش هست مال شمام همینجور بود از واکسنه؟؟ تو رو خدا جواب بدید نگرانم

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت