سلام دوستان نزدیک جای واکسن بدو تولد پسرم روی بازوش یه غده ای شبیه غده چربی دراومده, شنیدم واکنش واکسن باشه زیربغل میزنه, این الان چیه? تجربه ای داشتید؟ چند روزه ظاهرش نمایان تر شده قرمز شده انگار
ممنونم از اینکه جواب دادید خیلیییییی نگرانم من آخه تا سر شونه های بچم رفته. اصلا ورم نداره فقط زخمش ...
خواهش میکنم عزیزم واسه پسر من پشت سرش حتی یه دونه زده که دکتر گفت اینم از واکسنه, اگه خیلی نگرانی دکتر نشون بده من چند جا بردم گفتن بخاطر واکسن هست, وقتی سرباز کرد خیلی بهتر شد الان باز یکم متورم شده این ممکنه چند دور همینطور بشه به من گفتن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانما،مال دخترمن بادکرده قرمز شده،روشم پوسته داده وسفته ونگاه میکنی یه لکه انگارزیرش چرکه زرد ه ...
سلام عزیزم اصلا بهش دست نزن خودش سرباز میکنه خوب میشه واسه پسر منم اخر سربازکرد خوب شد اگه استرس داری به دکتر نشون بده من چندتا دکتر نشون دادم همینو گفتن
سلام خوب هستین،پسر من ۵ ماهشه دقیقا نزدیک جای واکسنش روی بازوش خودشم نزده بیرون زیر پوستش هست مال شمام همینجور بود از واکسنه؟؟ تو رو خدا جواب بدید نگرانم