2777
2789
عنوان

جای واکسن بدو تولد

53651 بازدید | 21 پست

سلام دوستان نزدیک جای واکسن بدو تولد پسرم روی بازوش یه غده ای شبیه غده چربی دراومده, شنیدم واکنش واکسن باشه زیربغل میزنه, این الان چیه?  تجربه ای داشتید؟ چند روزه ظاهرش نمایان تر شده قرمز شده انگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بخاطر همون واکسنه؟  اخه روی بازوشه نزدیک خود واکسنش, زیر بغلش نیست

اتفاقاً طبیعی تر اینه که روی واکسن ورم می کنه. اونی که میزنه به زیر بغل نادر هست.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

🔆علت #چرکی_شدن محل واکسن بدو تولد بازوی نوزاد

♥️واکسیناسیون ضد سل یا ب ث ژ ازواکسنهای روتین بدو تولد در نوزادان میباشد  که در اغلب موارد ۱ تا ۲ ماه بعد از تزریق واکسن ممکن است در ناحیه تزریق در روی بازوی کودک اغلب بازوی سمت چپ درمحل تزریق جوش یا دملی حاوی ترشحات چرکی تشکیل گردد که در موارد بسیار سبب نگرانی والدین کودک میکردد.

♥️لازم به ذکر است این یک مورد کاملا طبیعی بوده و نشانه تاثیر واکسن بر سیستم دفاعی بدن کودک میباشد و فقط کافی است در حین استحمام ، تعویض لباس وبغل کردن مواظب محل واکسن باشیم.

♥️در اکثر موارد؛ چندین نوبت ممکن است در ناحیه تزریق جوشهای چرکی مجددا تشکیل گردد که نهایتا بعد از تخلیه جوش خشک شده و جای آن تا  آخر عمر روی بازو خواهد ماند.

🔅🔅در صورت بیقراری شیرخوار معاینه توسط پزشک لازم است.

@Manvamamanaam

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

تا یکسالگی ممکنه زخم باشه اما اگه زیر بغلش حالت توده شد یا درناک و خیلی متورم بود ببر دکتر در غیر اینصورت یه زخم ملتهب و چرکی هست هیچ کاری باهاش نداشته باش مطلقا هیچ کاری خودش یهو خوب میشه برا پسر من زخم بود اما الان 11 ماهشه نمیدونم کی خوب شده چون نگاهش نمیکردم لباسشم آستین بلند بود نمیدیدم چون رو مخه

دختر من و شوهرم هیچ اثری از این واکسن رو بازوشون نیست طوری که من تعجب کردم بردم دکتر گفت باید آزمایش آنتی بادی بده دیدیم خدا رو شکر تو بدنش هست

اتفاقاً طبیعی تر اینه که روی واکسن ورم می کنه. اونی که میزنه به زیر بغل نادر هست.

نمیدونم چون چند روزه بزرگتر شده نگرانم کرد, جای خود واکسنش همش زخم میشه تو حموم میفته باز زخم میشه....  ولی این دونه زیر پوستشه یکی دوسانت کنار جای واکسن

نمیدونم چون چند روزه بزرگتر شده نگرانم کرد, جای خود واکسنش همش زخم میشه تو حموم میفته باز زخم میشه.. ...

آهان. من خوب نخونده بودم فکر کردم روی خود جاش رو میگی. به نظرم یه زنگ بزن به مطب دکترش بپرس. بگو لازمه بیارمش ویزیت یا نه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
سلام خانم پیگیری کردین بخاطر جای واکس؟ بردینش دکتر؟ چون مال بچه منم همینطوری چرک میکنه و بزرگ میشه& ...

سلام عزیزم, بله, دکتر بردم گفتن بخاطر واکسنه اصلا بهش دست نزنید گفتن ممکنه چندسال طول بکشه تا خوب بشه ممکنه همش چرک کنه باز خوب بشه یا پوسته بده, واسه پسر من بزرگ شد دیروز سرباز کرد فعلا خیلی جاش خابیده و ورمش کم شده اصلا جای نگرانی نیست گفتن