2777
2789
بنظرم که شرایطتون خوبه 

مرسی، همیشه دلم میخواست برا بچه دار شدن 80 درصد باشیم

اما همین که شاغلم خیلی بده

اینکه ازم مخفی میکنه خیلی بده

اینکه با مادر شوهرم نتونستم خوب باشم خیلی بده!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
بجاي اينكهنظر مارو بخواي نظر شوهر ت رو برو بپرس

10 بار پرسیدم 

تو کوچه پس کوچه های علی چپ با بدبختی باید گیرش بیارم!

همون لحظه دسشوییش میگیره

یا باید زنگ بزنه به جایی

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه دوسالی وایسا بذار اخلاقتون کامل بیاد دست هم قشنگ همو بشناسین بعد اقدام کن دوتاشونم با فاصله ...

مرسی

یعنی دوسال دیگه صبر کنم؟

10 بار پرسیدم  تو کوچه پس کوچه های علی چپ با بدبختی باید گیرش بیارم! همون لحظه دسشوییش میگیره ...

پس فك كنم جوابش نه باشه

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
پس فك كنم جوابش نه باشه

واسه بچه؟ اون که میگه بیاریم اتاقشم کامل چیده!

همه چیشو خریدیم!

فک  کردم واسه مشکلی که داریم میگی از خودش بپرس!

حست چیه به بچه  و چند سال داری؟

عاشقه بچه ام!

مرسی، همیشه دلم میخواست برا بچه دار شدن 80 درصد باشیم اما همین که شاغلم خیلی بده اینکه ازم مخفی می ...

شاغل بودن یه پوئن مثبته چون مخفی کردن ها تاثیری روی شما نداره و خوب خرج میکنه مهم نیست پافشاریت باعث پنهان کردن هرچه بیشتر میشه و مادرشوهر اصلا مهم نیست که تصمیمات زندگی تحت تاثیرش باشه

آره هنوز کامل همو نشناختین که

فقط این مخفی کاریشو نمیفهمم، وگرنه از همه لحاظ قبولش دارم!

شاغل بودن یه پوئن مثبته چون مخفی کردن ها تاثیری روی شما نداره و خوب خرج میکنه مهم نیست پافشاریت باعث ...

آخه بچم از مادری که از مادر شوهرش بیزاره قراره به دنیا بیاد!

ببین اگه واست خرج میکنه پس مهم نیست چقد داره یا نداره تو کار خودتو بکن  هرکی هم.میگن چه شوهر ع ...

مرسی، شما هم ایشالا نینیت به سلامتی به دنیا بیاد، ببین الان بگم 20 تومن میخوام الان برام واریز میکنه،

مشکلم اینجاست که فهمیدم چند تا خونه داره و قبل از من خریده و اونارو مخفی کرده!

فقط این مخفی کاریشو نمیفهمم، وگرنه از همه لحاظ قبولش دارم!

نه عزیز طول میکشه تا مرد بتونه زنو درک کنه بایدآماده شه دردکشیدنتو دید کمک دستت باشه شناخت فرق میکنه من هفت ساله ازدواج کردم امسال یه اخلاق جدیدشو رو کرد برام ینی هنوز نشناختمش درحالی که از لحظه ی اول تماموکمالشو قبول داشتم

نه عزیز طول میکشه تا مرد بتونه زنو درک کنه بایدآماده شه دردکشیدنتو دید کمک دستت باشه شناخت فرق میکنه ...

آره بابا 

اینو میدونم

فقط تا الان قبولش دارم

آینده رو چی بگم

آخه بچم از مادری که از مادر شوهرش بیزاره قراره به دنیا بیاد!

😐😐😐😐😐 شما وسواس فکری و عزت نفس و اعتماد بنفس پایینی دارید ! خواهش میکنم حتما چندین جلسه به مشاور و روانشناس مراجعه کنید تا این طرز فکر رو تغییر بدین . همه ما از افرادی بیزاریم ولی این نباید زندگی ما رو تحت تاثیر قرار بده! مادرشوهرتون میاد بگه چون من از عروسم بیزارم پس فلان تصمیم مهم زندگیم رو ازش منصرف بشم ؟!