2777
2789
واسه بچه؟ اون که میگه بیاریم اتاقشم کامل چیده! همه چیشو خریدیم! فک  کردم واسه مشکلی که داریم ...

اگه شما خودتم اون امادگي ي مسووليت هاي بچه دار شدنتو داري ديگه نگراني نداشته باش

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
😐😐😐😐😐 شما وسواس فکری و عزت نفس و اعتماد بنفس پایینی دارید ! خواهش میکنم حتما چندین جلسه به مشاو ...

متاسفانه تاثیر نفرت مادر از یه سری آدم ها روی بچه هم اثر میذاره، اینکه من از ترامپ خوشم نیاد،

خیلی فرق داره با اینکه من از مادر بزرگه بچم خوشم نیاد!

توی زندگی ها میبینیم مادر و پدر از هم متنفر هستن و بچه میارن، خب اون بچه میشه یه آدم داغون ،چون تو یه خونه پر از نفرت بزرگ شده!

این که من بخوام یک مادر خوب باشم و بچه ای که به دنیا میارم رو بتونم یه بچه سالم تحویل جامعه بدم ، خیلی فرق داره با اینکه فقط یه بچه پس بندازم و رها کنم تو دامان طبیعت!

تک تک ما تو کودکی آسیب دیدیم، نسل بعد هم بخواد مثل ما باشه، چه رشدی تو آینده خواهیم داشت!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

امادگیشو نداری

به شدت بی تربیت هم هستی

البته از امضات باید میفهمیدم!

میترسم بچه ت هم لنگه خودت بار بیاد. 

بیچاره مادرشوهرت که عروسی لنگه تو داره

اگه یکبار دیگه بیای زیر پستهای من دری وری بنویسی به نی نی یار گزارش میدم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
نه امادگیشو نداری به شدت بی تربیت هم هستی البته از امضات باید میفهمیدم! میترسم بچه ت هم لنگه خود ...

رو خودت کار کن و خودتو اصلاح کن!

کاری نکن که قطع دسترسیت کنن!

بی تربیت نیستم 

اما با هرکس مثل خودش رفتار میکنم!

از الان رو خودت کار کنی شاید نتیجه بگیری

و بتونی بچه ای که تحویل جامعه میدی از خودت بهتر باشه!

اگر خودت بی ادب باشی و بچت هم مثل خودت بشه شاید با هم به جامعه  و انسان ها آسیب بزنید و لی مطمین باش همون بچه تو دوران پیری بهت بی ادبی میکنه و بی آبرو میشی!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اگر میزان رضایت از زندگی زناشویی ات بالای ۷۰ درصد هست میتونی به بچه دار شدن فکر کنی زندگی های خیلی ...

چندتاکتاب معرفی کن

بهترین کتابای تربیتی که خوندی(به زبان عامیانه باشن نه علمی)

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
چندتاکتاب معرفی کن بهترین کتابای تربیتی که خوندی(به زبان عامیانه باشن نه علمی)

مادر کافی باشیم

تربیت بدون فریاد

کودک متفکر والد متفکر 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)