2777
2789

اینکه شما به بقیه داری میگی چرا بچه آوردیو نمیتونم درک کنم!

اصلا فک نمیکنم بچه دار شدن بقیه ربطی به ما داشته باشه یه مساله شخصیه بین زن و شوهر!

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کتابی بخونم؟ که بفهمم 70 درصد از زندگیم راضیم! من یه بار باردار شدم سقط شد و همسرم تو اون دوران ...

کتاب رو برای شناخت بیشتر از خودت بخون

برای روشهای پرورش کودک سالم

اما در مورد رضایت از زندگی..حالت اگر تو زندگی خوبِ، یعنی اوضاع خوبه...

آیا حالت خوب؟

شادی تو زندگی ات جریان داره؟ عشق وجود داره؟

انگار همه ذهنت پر شده از مسائل مالی...اینها باید برات کاملا حل شده باشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
استارتر احتمالا چون خودت شاغلی  اینجوری رفتار میکنه ....بعدهم به مرور حل میشه کاشکی همیشه پول ب ...

اصلا نمیخوام مالشو!

بخوره تو سرش، 

با درآمدم هر کاری بخوام خودم میکنم!

مشکلم اینجاست که این مرد به من بی اعتماده که ازم مخفی میکنه!

از خدا خواستم روزیمو به خودم بده، خدا هم کم نذاشته!

اما میگم مردی که بی اعتماده بچه رو می خواد چه کار!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
کتاب رو برای شناخت بیشتر از خودت بخون برای روشهای پرورش کودک سالم اما در مورد رضایت از زندگی..ح ...

آره

با همیم شادیم

همیشه تفریح و خوشگذرونی و محبت و عشق و ....

بحث من پول نیست!

دارم خودم ، اونم میده، بحثه من اعتماده!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اینکه شما به بقیه داری میگی چرا بچه آوردیو نمیتونم درک کنم! اصلا فک نمیکنم بچه دار شدن بقیه ربطی به ...

نه وقتی کسی میاد بهم میگه پول شیر خشکه بچه ندارم

حوصله بچه داری ندارم

همسرم خودمو بچه هامو کتک میزنه

جایی ندارم برم و....

همیشه میگم خب چرا این بچه رو آوردی!؟

اصلا نمیخوام مالشو! بخوره تو سرش،  با درآمدم هر کاری بخوام خودم میکنم! مشکلم اینجاست که این ...

موضوع اعتماد نیست

این ویژگی شخصیتی همسرتان هست...ایشون میخواد کنترل امور دستش باشه...به خودش و عقلانیت خودش فقط اعتماد داره...دیدگاهش این هست و این دیدگاه حاصل این ۳۰ و خورده ای سال زندگی ایشون هست

نمی تونی تو ۲ سال تاثیر این ۳۰ و...سال رو پاک کنی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بی اعتماد نیست از کجا میدونی ....تو بی اعتمادی بودنشو خودت تو ذهنت ساختی ...بهش زمان بده 

پس دلیله کوفتیش چیه؟

چرا مخفی میکنه!؟

یه بار گفتم از چی میترسی میرم اموالتو مصادره میکنم مهرمو بر میدارم

با خیاله راحت گفت برو بکن!

با خودم میگفتم شاید واسه مهریه میترسه دیدم عین خیالش نیست

نه وقتی کسی میاد بهم میگه پول شیر خشکه بچه ندارم حوصله بچه داری ندارم همسرم خودمو بچه هامو کتک میز ...

به نظرم چون درامد داری و مستقلی و پولت برا خودته شوهرت هم سهمشو از اون قسمت جدا کرده اگه تو هم درامدت تو خونه خرج میکردی بیشتر یکی بودین و باید اعتماد همسرت تو مسایل مادی بدست بیاری و اون بدونه اون مسایل برات ارزش مادی نداره و تو اونو بخاطر خودش میخوای  بچه هم اولی بیار دومی حوصلت نمیگیره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
به نظرم چون درامد داری و مستقلی و پولت برا خودته شوهرت هم سهمشو از اون قسمت جدا کرده اگه تو هم درامد ...

آخه خودش گفت پولتو نیار!

گفت بدم میاد زنم پول بیاره تو زندگی!

الانم میگه تو واسه خودت منم واسه خودم!

منم میگم باشه، فقط من بدونم، که مخفی میکنه!

از نظر روانشناسی ۲سال لازمه تا یکیو کامل بشناسی تو این ۲سال کامل شناختیش یا هنو شخصیت مجهولم داره پی ...

فقط این موضوعه مخفی کاریه مالی رو نمیدنم،

وگرنه از همه نظر بهش اعتماد دارم و میدونم صادقه 

و مطمینم خیلی دوستم داره،

کلا اهله خانوادست!

همه جا با همیم

سطح اعتقاداتشم میدونم!

اما این موضوع رو مخمه

چند بارم باش حرف زدم میگه سنده هرچی دارم دستته!

اما میدونم چند تا دیگه خونه به نامشه که از من مخفی کرده!

موضوع اعتماد نیست این ویژگی شخصیتی همسرتان هست...ایشون میخواد کنترل امور دستش باشه...به خودش و عقلا ...

فهمیدم!

پس به نظر شما واسه بچه دار شدن این موضوع ، موضوعه مهمی نیست؟

راستش به جز چیزایی که ازم مخفی کرده همه سند و مدارکش دسته منه، همیشه از من میپرسه کجاست!

حتی پاس و دلار و سکه و ....

من میگم اگه مشکله حادیه بچه دار شدنمو به تعویق بندازم!