2777
2789
چندساله ازدواج کردی؟

2سال و 2 ماه!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
شرایطت خوبه ..‌فقط میمونه این وسط مال و اموال شوهرت اگه بعد از پدر شدن درست نشد دیگه باید صبر کنی تا ...

من چون بابام اینجوری نبوده خیلی بدم میاد!

اصلا هم چیزی ازش نمیخوام، خدا به خودم داده!

اما به نظرم مخفی کاری خیلی بده!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه واست خرج میکنه پس مهم نیست چقد داره یا نداره تو کار خودتو بکن 

هرکی هم.میگن چه شوهر عجیبی اینا خودشون حستب کداب زندگیشونو دارن و همش نگراننن ک پول تموم میشه 

همون بهتر ک ندونی و استرس نداشته باشی 

بچع دار هم بشو چون سنت بره بالاتر دیگه حوصله ی بچه نداری 

خداروشکر همه جیزیت هم ک تکمیله 

بچع داری سخته ولی باید بلاخره از پسش بر بیای

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
اگر میزان رضایت از زندگی زناشویی ات بالای ۷۰ درصد هست میتونی به بچه دار شدن فکر کنی زندگی های خیلی ...

چه کتابی بخونم؟

که بفهمم 70 درصد از زندگیم راضیم!

من یه بار باردار شدم سقط شد و همسرم تو اون دوران اصلا درکم نمیکرد، الان همش میگم همسرم هنوز شعوره درک بچه دار شدن رو نداره!

به نظره من باید بدونم، چون منم تو اون زندگی شریکم! اما میگه درآمدتو خونهنیار و به درآمده منم کار ند ...

خب اینکه بگه به خودم مربوطه با اینکه بگه میخوای چیکار خیلی فرق داره من خودم اصلا دوس ندارم به کسی بگم که چقدر دارم 

پسر بی اعصابه روس   фредек
چرا با یه همچین موجودی ازدواج کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

تو خاستگارام از همه بهتر بود، الانم مقایسه میکنم رفتار و شخصیت و محبتش از همه ی مردای دیگه بالاتره!

اینو همه میگن!

خانوادم 

دوستام

همکارام

هر کی میشناستش!

2سال و 2 ماه!

بنظرم یه دوسالی وایسا بذار اخلاقتون کامل بیاد دست هم قشنگ همو بشناسین بعد اقدام کن دوتاشونم با فاصله کم بیار من چهارسال از ازدواجم گذشت بچه آوردم دوتا به فاصله دوسال الانم راضیم دوسال یکم کمه البته این نظر شخص منه 

استارتر احتمالا چون خودت شاغلی  اینجوری رفتار میکنه ....بعدهم به مرور حل میشه کاشکی همیشه پول باشه و ادم بی خبر ...😂دیگه حرصم نمیخوری هروقت بخواهی اراده کنی شوهرتم راضی باشه خرج میکنی....بی خیال خوشبخت بودن و ملاک ذهنت بزار ...مگه تا کی میخواد پنهان کنه ...اخرش خودش همه رو دو دستی تقدیمت میکنه

سوال مهم  ایا همسرت بچه میخواد

خیلی، میگه بیاریم 

البته تاکید میکنه هر وقت من دوست داشتم

به شدتم به همه بچه ها ابراز علاقه میکنه1

تو خاستگارام از همه بهتر بود، الانم مقایسه میکنم رفتار و شخصیت و محبتش از همه ی مردای دیگه بالاتره! ...

مهم نیست بقیه چی میگن مهم اون کسیه که شب سرشو با اون آدم رو یه بالش میزاره مهم اینه که با تو صادق نیست

عزیزم این درس عبرتی باشه برات که دیگه راجع به مسائل خصوصی کسی مثله ازدواج و بارداری سوال نپرسی یا مزمت نکنی ❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1