2777
2789
اصلا همیشه وقتی یه طرف کوتاه میاد ببخشید اونیکی به خودش اجازه میده سوار گردنش بشه از این به بعد تو ه ...

میخام برم خونه بابام شرط و شروط بزارم یا میشه یا نمیشه.بخدا فقط اومدن خواستگاری و رفتن .بدون هیچ مراسمی تا الان .عروسی رو هم به میل و سلیقه خودشون میگیرن 

نه همین که میگه به بابات بگو بخره.بدم میاد  اخه بابام بااین که داره قسطای وامو میده حتی نمیدون ...

خودت کم کم پول جمع کن از شوهرت از بابات بدون اینکه بفهمه رو جدا جدا ظرفارو بگیر حتما که نباید سرویس باشه چند تا شونو هم که کمتر به کار میره نگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از یه طرف به عهده شما هست عرفا جزو جهاز دختر هست سرویس چینی از یه طرفم اینکه ایشون انقدر پرر ...

برامن شوهرم این اداهارو در میاره.بهم گفت اگه باهم وسایلتو نخریم منم موقع خرید سرویس چوب خودم تنهایی میرم با سلیقه خودم .در صورتی که اصلا جهیزیه دختر به پسر ربطی نداره

خودت کم کم پول جمع کن از شوهرت از بابات بدون اینکه بفهمه رو جدا جدا ظرفارو بگیر حتما که نباید سرویس ...

پولی بهم نمیده همسرم .بابام هم واقعا نداره اخه خودش یه عالمه مشکل داره.همین که بتونه قسط وامو بده خدامو شکر میکنم 

سرویس چینی .که دیگه واقعا پدرم پول نداره .منم گفتم همسرم بخره چون دارم باهاش زندگی میکنم یک ساله

اگه رسم جهیزیه خریدن ندارن شوهرتون پس پدرتون بخرن

.اگه پول نداره بابات خوب نخر.بعدن تو زندگیت خودت بخر

و
برامن شوهرم این اداهارو در میاره.بهم گفت اگه باهم وسایلتو نخریم منم موقع خرید سرویس چوب خودم تنهایی ...

به جز این حرکتش رفتارو اخلاقش خوبه هست  دست و دلباز هست یا نه دست بزن داره یا نه ؟

اگه رسم جهیزیه خریدن ندارن شوهرتون پس پدرتون بخرن .اگه پول نداره بابات خوب نخر.بعدن تو زندگیت خودت ...

مشکل اینجایه که من انقد اخیار ندارم که برم با پول همسرم هم بعدا وسیله بخرم 

نه همین که میگه به بابات بگو بخره.بدم میاد  اخه بابام بااین که داره قسطای وامو میده حتی نمیدون ...

کنار شوهرت رندگی کردن عیب نداشت اینکه جهیزیتو بردی و استفاده کردی عیب داشت.مثل اینکه عروسی کرده بودی

و
مشکل اینجایه که من انقد اخیار ندارم که برم با پول همسرم هم بعدا وسیله بخرم 

خدایی چطوری این یک سالو تحمل کردی باهاش بمونی بعد دو سه ماه ول میکردی میرفتی خونه بابات اینقدرم الافش نمیشدی تازه خوبه عقدی این اداها رو داره 

دست بزن داشته قبلا .حسابگره .بد دهنه .مغروره

به نظرم بقیه وسایلاتو بردار برو از زندگیش مرد حسابگر به درد نمیخوره تازه یه سال باهاشی ببین چند سال دیگه یه پول نونم بهت نمیده

خدایی چطوری این یک سالو تحمل کردی باهاش بمونی بعد دو سه ماه ول میکردی میرفتی خونه بابات اینقدرم الاف ...

خبر نداری چکارا کرده بگه سرت سوت میکشه .من رابطه کامل دارم....

ولی حتما تمومه وسایلامو جمع میکنم میرم خونه بابام بی خبر